Laden...

Helinox Chair One

Nog %1 beschikbaar
v.a. € 109,95
Inclusief BTW

Snel overzicht

Baanbrekend van ontwerp en materialen, uitzonderlijk qua gebruiksgemak, compact, lichtgewicht, uitstekend comfort en ondersteuning - dit is de Helinox Chair One, de stoel waarmee het allemaal begon.

Gebouwd rond Helinox's gepatenteerde DAC TH72M aluminium frame, ondersteunt de Chair One tot 145 kg, maar weegt minder dan 1 kg. Het comfort is legendarisch. Het minimalistische ontwerp is strak en gestroomlijnd. En opzetten is intuïtief en snel door het bungee-systeem met één koord en de eenvoudig te bevestigen stoelhoes. In zijn opbergzak van 10x10x36 cm neem je hem dankzij zijn compacte verpakking en lichtgewicht ontwerp overal mee naartoe. Ondersteunend, gestroomlijnd en slim - het is nog steeds The One.

Details

De Chair One is een zeer lichte stoel, die gemakkelijk op te zetten is. De Chair One weegt maar 890 gram en is in een paar handelingen gemonteerd. Ondanks dat de stoel zeer licht is heeft hij een draagvermogen van 145 kilo.  Door zijn veelzijdigheid is de stoel zowel te gebruiken tijdens backpacktochten als op het strand.

Features:

  • Comfortabel en ondersteunend: de Chair One omhult en ondersteunt je door zijn ergonomisch ontwerp
  • Lichtgewicht en sterk: weegt minder dan 900 gram, ondersteunt tot 145 kg
  • Compact en opvouwbaar: past gemakkelijk in een meegeleverde opbergzak van 10x10x36 cm
  • Eenvoudige installatie: het is bijna alsof de stoel zichzelf in elkaar zet door het intuïtief ontwerp met systeem met één enkel elastiek in het frame en de eenvoudig te bevestigen zitting
  • Duurzaam ontwerp

 

Chair One
  Gemonteerd Ingepakt
 Hoogte 66 cm 10 cm
 Breedte 50 cm 35 cm
Diepte 52 cm 12 cm
Gewicht 0.89 kg 0.96 kg
Capaciteit 145 kg 145 kg