Laden...

Head Kore 117 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Ski Afmetingen 145-117-129
Radius 25m @ 184cm

Snel overzicht

De vernieuwde Head Kore serie is completer en beter dan ooit tevoren. Met meer modellen in verschillende breedtes en een aangepaste maatvoering kan iedereen een passende Head Kore ski skiën. De Head Kore 117 is de breedste uit de serie en een echte brede poederski voor de diepste dagen. Met de lichte Head Kore contructie, zijn speelse flex, grote rockers en brede platform is dit de ideale ski voor skiers op jacht naar faceshots in verse poeder!

Details

Rocker Camber Small Rise

Ski's met rocker in de neus, voorspanning in het midden en een licht oplopende tail zijn zeer veelzijdig. De ski is makkelijk te draaien en door de camber onder de voet biedt de ski grip op hardere sneeuwsoorten. De tail loopt licht omhoog, het is echter geen volledige rocker. Dit zorgt voor een gebalanceerde combinatie van makkelijk draaien en slippend skiën zonder veel in te leveren op stabiliteit.

Early Tapered Shape
Het breedste punt van de taillering ligt dichter bij het midden waarmee de radius verkort wordt en de ski makkelijker te sturen is.

Woodcore
De kern bestaat uit specifiek geselecteerde houtsoorten die in verschillende samenstellingen tot een solide kern worden gelamineerd. Hierdoor hebben de ontwerpers controle over alle eigenschappen van de ski.

Carbon
Carbon wordt toevoegt als versteviging op de kern. Carbon is licht, sterk en duurzaam.

Sidewall Construction
Een kunststof laag die de gelaagde ski constructie aan de zijkant afsluit en stevigheid toevoegt. Ski’s met een Sidewall constructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.

Technical Details Head Kore 117

Size177184191
Tip width(mm)134145147
Waist width(mm)115117119
Tail width(mm)127129131
Radius - Sidecut(m)22.524.526.8
Weight per ski(g)1980