SUMMER Sale | 10% Extra Korting | Code: SUMMER10
Laden...

Grisport Aspen Low Brown

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Categorie A/B
Ideaal voor Dagtochten, Korte wandelingen, Reiswandelingen
Terrein Licht onverhard, Onverhard, Verhard
Waterdichtheid Waterdicht
Wandelschoen hoogte Laag
Materiaal bovenzijde Nubuck leer
Zooltype Vibram
Sluiting Veter
Geslacht Dames

Snel overzicht

De Grissport Aspen Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. De leest van deze schoen is speciaal ontworpen voor de damesvoet en de schoen heeft een mooi slank design. Deze stevige allround wandelschoenen hebben een Vibram zool, dat garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. Het biedt comfort, kwaliteit op lange termijn en perfecte controle op de ondergrond. Het waterdichte Waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt.

Details

De Aspen Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. De leest van deze schoen is speciaal ontworpen voor de damesvoet en de schoen heeft een mooi slank design. Deze stevige allround wandelschoenen hebben een Vibram zool, dat garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. Het biedt comfort, kwaliteit op lange termijn en perfecte controle op de ondergrond. Het waterdichte Waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt.