Laden...

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275ml

Beschikbaarheid: In voorraad
€ 8,95
Inclusief BTW

Snel overzicht

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275ml is een spray-on reiniger die gemakkelijk te gebruiken is en vuil en geurtjes verwijdert van alle schoeisel en outdooruitrusting.

Details

  • Reinigt effectief maar voorzichtig alle schoenen en uitrusting
  • Maximaliseert het ademend vermogen
  • Beschermt bestaande waterafstotende finishes
  • Bluesign® goedgekeurd

Het schoonhouden van je schoeisel en uitrusting is belangrijker dan je denkt. Niet alleen zie je er beter uit en voel je je beter, maar vuil schoeisel kan het ademend vermogen aantasten, waardoor het waterafstotend vermogen en de prestaties afnemen.

Gelukkig is Footwear + Gear cleaner gemakkelijk te gebruiken en verwijdert het vuil en geurtjes van alle schoeisel en outdoorkleding.

Het heeft meerdere toepassingen. Of je nu een jas hebt die spot-cleaned moet worden, een vieze rugzak die niet in de machine gewassen kan worden of een paar schoenen die al te vaak op avontuur zijn geweest om nog langer te laten staan, dit product is ideaal voor jou.

Je vraagt je misschien af waarom je deze spullen niet gewoon met de hand kunt wassen. Dat kan wel, maar we zouden het niet aanraden omdat het onderdompelen in gewone wasmiddelen of afwasmiddel de technische eigenschappen van je spullen kan aantasten. Deze reiniger is speciaal samengesteld om vuil en geurtjes van speciale materialen voorzichtig te verwijderen en tast de waterafstotendheid niet aan. Het is ook ideaal om schoeisel voor te bereiden op nieuwe waterafstotende behandelingen en daarom vind je het samen met Grangers' Footwear Repel in de handige Footwear Care Kit.