Laden...

Goodboards Novum 20/21

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-Mountain, Freestyle
Vorm Twin
Flex Zacht/Medium
Type base Sintered

Snel overzicht

De Goodboards Novum is een speels high-performance parkboard. Een true twin met centered stance. De Novum is uitgerust met een sintered Nivylen base. Deze sintered base maakt het board veel sneller dan andere boards in deze categorie. Normaliter zijn sintered bases kwetsbaarder, maar door Nivylen base technologie is de Novum zowel snel als duurzaam.

Details

PROFILE

  • Double Rocker
    Een rocker / camber model met een symmetrische tip en tail uitlopend met rocker in de neus, en een lichte camber tussen de voeten. Dit zorgt voor een super veelzijdig board dat onder alle omstandigheden presteert.


CORE

  • Double Wood Core
    2 verschillende houtlaminaten die zijn samengeperst, geven de kern een veelzijdig en actief karakter.


REINFORCEMENTS

  • Aramide
    Aramide wordt vaak gebruikt in kogelvrije vesten. Het is een perfecte aanvulling op de eigenschappen van carbon en basalt en wordt vaak in combinatie hiermee gebruikt in de constructie van snowboards.

  • Triaxal Basalt
    Sterker en lichter dan klassiek fiberglass en elastischer dan carbon. Basalt vezels geven een board meer demping en stabiliteit.

  • Carbon-Kevlar Power Stringers
    Een carbon mat die onder de binding word verweven met glasvezel. Deze carbon mat zorgt voor rust en stabiliteit in choppy terrein.

  • Triaxial Straight Fiberglass
    Geeft extra torsie stijfheid en stabiliteit.


BASE

  • Sintered Graphite Nivylen Base
    Nivylen is een kunststof composiet en is speciaal ontwikkeld voor skis en snowboard. Nivylen is lichter en harder dan traditionele bases.


Goodboards Novum 20/21 Sizechart
Size 152M 155W 158XW
Effective Edge (mm) 1190 1210 1230
Radius (m) 7.2 7.5 7.7
Waist Width (mm) 255 260 265
Setback (mm) 0 0 0
Stance (cm) 48-60 50-62 52-64