Laden...

Giro Axis / Ella Replacement lens

50%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 49,98 Normale prijs € 99,95
50%
Inclusief BTW
Product Passport
Lensvorm Cylindrical

Snel overzicht

Giro Axis en Ella Replacement lenzen

Details

VLT (Visible Light Transmission) is een meting die het percentage licht aangeeft dat door de lens komt en uw ogen bereikt. Een volledig heldere lens voor donkere omstandigheden heeft meestal ongeveer 60-80% VLT en een zeer donkere lens met spiegel voor zonnige omstandigheden kan tot 25% VLT hebben. De meeste allround lenzen worden gevonden tussen 25 en 60%. In ons assortiment vindt u alternatieven voor allerlei omstandigheden.


Vivid Onyx

1) Vivid Onyx - VLT 14%
Deze lens heeft een zilveren spiegelbehandeling die het contrast verbetert. Waardoor de ogen minder vermoeid raken en de reactietijd in de felle zon verbetert.


Vivid Royal

2) Vivid Royal - VLT 16%
Deze veelzijdige zonlens heeft een blauwe spiegelbehandeling en zorgt voor een verbeterd contrast in zonnige omstandigheden.


Vivid Copper

3) Vivid Copper - VLT 18%
Deze bronze lens heeft een bronzen spiegelcoating en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van gekleurd licht, waardoor echte kleurenperceptie wordt gecreëerd, terwijl het contract, de definitie en de verminderde vermoeidheid van de ogen worden verbeterd.


Vivid Emerald

4 Vivid Emerald - VLT 2%
Deze stijlvolle lens heeft een groene mirror en verbeterd het contrast van bewolkte tot zonnige dagen.


Vivid Pink

5) Vivid Pink - VLT 35%
Deze lens verbetert het contrast en de definitie van bewolkte tot zonnige dagen.


Vivid Ember

6) Vivid Ember - VLT 36%
Bewolkt tot zonnige dagen, deze Ember-lens helpt u sneeuwonregelmatigheden te lezen en vermoeide ogen te verminderen.


Vivid Infrared

7) Vivid Infrared VLT 62%
Deze lens is onverslaanbaar in de meest uitdagende omstandigheden. De spectrale curve is afgestemd om een groot deel van rood licht met een lange golflengte mogelijk te maken, terwijl infraroodstralen worden verminderd.


8) Vivid Apex VLT 82%

Deze lens wordt veel gebruikt indoor en in extreem slechte weersomstandigheden. Denk aan veel sneeuw en bijna tot geen licht.