Laden...

G3 Alpinist+ Grip 130mm 19/20

-19%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 149,00 Normale prijs € 185,00
Inclusief BTW

Snel overzicht

De G3 Alpinist+ Grip 130mm bieden maximale grip en tractie, ideaal voor steile beklimmingen en ijzige skin tracks. Nylon pluche materiaal met hoge tractie voor duurzaamheid en veelzijdigheid.

Maten Ski lengte (cm) Skin breedte (mm) Gewicht (single)
X-short 150-166 cm 130 mm 266 gram
Short 161-177 cm 130 mm 284 gram
Medium 172-188 cm 130 mm 302 gram
Long 183-199 cm 130 mm 319 gram

 

Details

Geen sneeuwkruip meer
Nieuwe tip connector met verlengde TPU tip en zelfuitlijnende roestvrijstalen handen voor een veilige, lichtgewicht verbinding en superieure glijding tijdens het trailbreaken.

Bomber staart aansluiting
G3's lage profiel, verlengde staartband maakt overgangen snel en gemakkelijk. De verfijnde camming clip blijft gepositioneerd op de ski, vermindert slijtage en maakt eenvoudige aanpassingen mogelijk.

Verwijderbare Rip Strip
Vermindert de skin-to-skin hechting, waardoor skins gemakkelijker uit elkaar te trekken zijn. Nieuw dit jaar, als je lijm vervuild raakt op een epische traverse, kun je de strip verwijderen voor extra adhesie.

Trim Tool en Skin Saver inbegrepen
Snelste en eenvoudigste trimhulpmiddel op de markt.

Premium pluche
Eigen lichtgewicht, snel glijdend, soepel en toch super duurzaam nylon pluche.

Volledig nieuwe non-toxic lijm
Bijgewerkte lijm met een verfijnde formule waarmee je meer rondjes kunt rijden en meer terrein kunt bestrijken zonder je zorgen te hoeven maken over je skins.

PFOA-vrij
G3's nieuwe skin waterproofing behandeling overtreft de milieunormen.

Gemaakt in Canada
Met trots ontworpen, getest en geproduceerd in BC, Canada.

WAAR KOMT GRIP VANDAAN?
Het is een van de schijnbaar eindeloze vragen die we stellen om de status quo van het ontwerp van klimshuiden uit te dagen. Skins die de hele basis van je ski's bedekken zijn overkill en zwaar. De meeste grip van je skin komt van net onder de binding, terwijl stof op de tip en staart voor onnodige weerstand zorgt. Een blootliggende skibasis en alternatieve materialen kunnen het glijden en de efficiëntie aanzienlijk verbeteren, zonder de zo belangrijke grip aan te tasten.