Laden...

Flux GS 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Flex Medium
Stijl Park, All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding Systeem Straps

Snel overzicht

De veelzijdige Flux GS is niet voor niets populair. Dit all-mountain dames model kun je overal mee naar toe nemen, of je nu dagelijks in het park zit, piste prinses bent of van alles een beetje. Deze binding is licht aan je voeten met genoeg respons om stabiliteit op snelheid te geven.

Details

PERFORMANCE

De Resistor is een asymmetrisch highback gemaakt met de Super Tough Nylon mix. Een highback met een mooie afweging tussen flex en respons. Dit heeft gezorgd voor een balans tussen stabiliteit en krachtoverbrenging tijdens het rijden.

De Flux Vogue Baseplate is specifiek gemaakt voor dames. Gemaakt uit Performance Blend, mix van Nylon en Fiberglass, om lichtgewicht te combineren met respons.

 

  • Baseplate: Vogue (Performance Blend)
  • Heelcup: Performance Blend (Nylon Mixed with fibreglass)
  • Highback: Women's Resistor (Super Tough Nylon)

COMFORT

De zogeheten Waffle Straps sluiten dankzij hun smalle taille naadloos aan op je schoen. De twee lagen zorgen enerzijds voor een goede krachtoverbrenging en anderzijds zorgt de wafelgevormde strap voor een goede enkel houvast en comfort.
Bij de FTM Ver. 5.0 is het midden van de strap gemaakt van een meer stijf materiaal wat zorgt voor een goede krachtoverbrenging, terwijl het boven- en onderstuk met zijn zachtere materiaal zorgt voor een betere boot fit.
De enkelstraps zijn bevestigd aan de baseplate volgens een UU-Fit constructie, wat zorgt voor een 360 graden omsluiting en laat de binding als versmolten aan je voet zitten met een gelijkmatige drukverdeling.

Het voetbed bestaat uit een specifiek materiaal genaamd FootOn. Dit materiaal voorkomt het vastkleven van sneeuw, zodat er onder alle condities makkelijk in uit de binding kan worden gestapt.

 

  • Ankle strap: Waffle straps
  • Toestrap: FTM Versa 5.0 Toe Straps
  • Footbed: FooTon

USE

Alle Flux bindingen zijn volledig Toolless, dit betekend dat je geen schroevendraaier bij de hand moet hebben om je binding af te stellen of te repareren.
Door de micro adjuster op je heelcup, kun je de forward lean met stappen van 2.5° afstellen.
Voor de Ápres skiërs zijn de ankle straps uitgerust met Beer Buckles die niet alleen super duurzaam zijn, maar ook nog eens je biertje openen.
De ladders zijn makkelijk weg te stoppen in de L-guide.
Alle Flux bindingen komen met een Multi Disc montage die geschikt is voor alle montage patronen (inclusief de Burton channel)
Met de Adjustable Toe & Heel Cushion kun je de binding altijd precies afstellen op je eigen voetmaat, zodat je altijd een optimaal contact en overbrenging hebt met de baseplate.

 

  • Disc: Multi Disc (Burton Channel compatible)
  • Buckles: Beer Buckles
  • Adjustment: Tool-less adjuster, Micro Adjuster and Adjustable Toe & Heel Cushion

SIZECHART

Flux Bindings Sizechart
  CM US Men US Women EUR UK
XS 21 - 23.5 3 - 5.5 4 - 6.5 34 - 37.5 2 - 4.5
SM 24 - 26.5 6 - 8.5 7 - 9.5 38 - 41.5 5 - 7.5
S 22.5 - 25.5 4.5 - 7.5 5.5 - 8.5 36 - 40.5 3.5 - 6.5
M 25 - 27.5 7 - 9.5 8 - 10.5 40 - 42.5 6 - 8.5
L 27+ 9+ 42+ 8+