Laden...

Fjällräven Singi W. Two Seasons

18%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 249,95 Normale prijs € 304,95
Inclusief BTW
Product Passport
Vulling Dons
Comfort temperatuur 0° / 10°
Gewicht 750 - 1000g

Snel overzicht

Lichtgewicht slaapzak voor dames. Goede isolatie en neemt weinig ruimte in beslag. Warme hoofdruimte en extra warme voetenruimte

Details

Lichtgewicht, handige slaapzak die erg warm is en kan worden samengeperst tot een zeer klein volume. Korter in lengte en iets breder gesneden rond de heupen, het is aangepast aan de lichaamsvorm van een vrouw. Perfect voor gebruik in het voorjaar en de zomer met een comforttemperatuur dames van + 7 ℃. Gewatteerd met hoogwaardige dons die wordt verdeeld voor optimale isolatie, met extra dons bovenop en in de delen die de kern en de voeten van het lichaam bedekken. Het hoofdgedeelte is erg warm en heeft een neerwaartse, thermische kraag met trekkoord die de warmte van de slaapzak opsluit. Doorlopende tweewegsrits zorgt voor eenvoudige ventilatie. Gemakkelijk te hanteren ritsen en lederen trekkoord aanpassingen. Een klein zakje met rits aan de buitenkant voor kleine spullen die je binnen handbereik wilt hebben. Grote voetenruimte biedt voldoende ruimte voor uw voeten. Pakketzak met compressieband inbegrepen. Geschikt voor mensen tot 175 centimeter lang.

Features:

  • Lichtgewicht donslaapzak met geweldige isolatie en hoge samendrukbaarheid.
  • Beneden gedeeld met 60% aan de bovenkant en 40% aan de onderkant.
  • Toplaag naar beneden verdeeld om loft aan bovenlichaam en voeten toe te voegen om de prestaties bij lage temperaturen te verhogen.
  • Makkelijk te begrijpen koordstopper en ritstrekkers in leer.
 
Fjallraven Singi woman Two Seasons  S
Comfort °C 7 °C
Limit °C 2 °C
Extreme °C -13 °C
Weight (grams) 840
Up to bodysize <175 cm
Shoulder- Footwidth (cm) 80 - 48 cm
Shape Mummy