10% Extra Korting | Code: SPRING10 | Resterend
Laden...

Fjällräven Keb Endurance 4

10%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 1.349,96 Normale prijs € 1.499,95
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht > 3000g
Seizoen 4-Seizoens
Capaciteit 4-Persoons
Type tent Tunneltent

Snel overzicht

Extra sterke en ruime tunneltent voor geavanceerdere tochten het hele jaar door. Hoog comfortniveau met twee cabines, hoge plafonds en veel slimme functies.

Details

Extra sterke en veilige tunneltent voor vier seizoenen, geoptimaliseerd voor blootgestelde omstandigheden en uitdagend terrein. Door de volledige hoogte door de binnentent en de grote hoofdcabine is het leven van de tent comfortabel, vooral wanneer slecht weer u binnenshuis houdt. Perfect voor geavanceerde wintertrekking en tenten boven de boomgrens, maar toch licht genoeg om in een trekkingrugzak te passen.
Alle materialen en details zijn zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid en beheerbaarheid in koude omstandigheden. Zo zijn aanpassingen en ritstrekkers groot genoeg om gemakkelijk winterhandschoenen aan te kunnen, de scheerlijnen hebben een reflecterende draad erin geweven en zijn extra sterk met dubbele aanpassingen en de grondlussen zijn groot genoeg om te worden gebruikt met ski's of stokken bij gebruik in de tent de sneeuw. De haringen van de tent zijn ook extra lang en breed voor superieure grip op moeilijk terrein. Reflectoren op de ventilatieopeningen en -deuren maken het gemakkelijk om de weg terug naar de tent te vinden in het donker.

De buitentent en binnentent zijn verbonden, zodat de binnentent beschermd is tegen nat worden terwijl hij in de regen wordt opgezet. Paalkokers hebben een kleurcode voor eenvoudig gebruik en zijn groot genoeg voor dubbele palen (een accessoire), zodat de tent bestand is tegen nog hogere winden en meer sneeuw op het dak.

De extra grote cabine biedt voldoende ruimte voor het opslaan van dingen, koken en andere activiteiten. Twee ingangen maken het gemakkelijk om in- en uit te stappen en geven ook de mogelijkheid om de luwe zijdeur te gebruiken bij slecht weer. Een extra vestibule aan de voet van de tent biedt een extra ingang plus extra ruimte voor uitrusting. Waslijnen in de hoofdvestibule en binnentent, evenals diverse gaasvakken helpen de uitrusting georganiseerd te houden. Er zijn ook bevestigingspunten voor een Gear Loft (een accessoire) in de binnentent.

Grote, hoog geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een uitstekende luchtstroom en minimaliseren condensatie. Alle openingen hebben fijn muskietengaas en kunnen aan de buitenzijde worden afgedekt met de buitentent als de tent wordt gebruikt in sneeuw of zand. Bij warm weer kunnen de deuren in een halfopen stand worden bevestigd - de ritsen hebben een automatische vergrendelingsfunctie zodat ze niet "kruipen" bij harde wind - voor extra ventilatie zonder dat regen de binnentent binnenkomt. Klamboe in de buitenste tentdeuren houdt de meeste insecten uit de vestibule, wat handig is tijdens het koken of wanneer een viervoeter bij je is.

Features:

  • Vier seizoenen tunneltent met geoptimaliseerde sterkte en veiligheid voor gebruik in blootgestelde omstandigheden en ruw terrein.
  • De volledige hoogte in de binnentent en de zeer grote cabine zorgen voor comfort als u lang binnen moet blijven.
  • De hoofdvestibule heeft twee ingangen, één aan elke kant en veel ruimte om dingen op te slaan.
  • Vier extra sterke maar toch lichte DAC Pressfit-palen.
  • Een tweede cabine, met een derde deur, geeft extra ruimte voor apparatuur.
 
Fjallraven Keb Endurance 4 Specifications
Capacity 4 persons
Dimensions 225x155x105cm
Minimal weight 3.690kg
Maximum weight 3.020kg
Packed size 39x19cm
Season 4
Construction Tunnel