KORTINGSCODES TOT €150 >>>
Laden...

Fjällräven Keb Dome 3

10%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 1.034,96 Normale prijs € 1.149,95
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht > 3000g
Seizoen 4-Seizoens
Capaciteit 3-Persoons
Type tent Koepeltent

Snel overzicht

Extra sterke zelfdragende koepeltent voor blootgestelde omstandigheden, het hele jaar door. Hoog comfort met royale cabines, hoge plafonds en uitstekende ventilatie.

Details

Extra sterke en stabiele vier seizoenen koepeltent, geoptimaliseerd voor blootgestelde omstandigheden en uitdagend terrein. Een betrouwbare keuze die gemakkelijk te hanteren is in de kou, perfect voor geavanceerde wintertochten en voor gebruik boven de boomgrens, maar toch licht genoeg om in een trekkingrugzak te worden verpakt. Uitstekende ventilatie en deuren volledig in mesh maken het een geweldig alternatief voor avontuur in de tropen.
De buitentent en binnentent zijn verbonden om het werpen eenvoudig te maken. De driepolige constructie maakt de tent zelfdragend en gemakkelijk te verplaatsen totdat u de perfecte positie vindt. De stokmouwen zijn groot genoeg voor dubbele palen (een accessoire), zodat de tent kan staan met nog hogere winden en meer sneeuw op het dak. Extra grote grondlussen en ankerpunten zorgen ervoor dat u ski's of stokken kunt gebruiken om de tent in de sneeuw te verankeren. Alle lijnen zijn zo gedimensioneerd dat ze gemakkelijk kunnen worden behandeld met dikke winterhandschoenen aan. Guylijnen hebben geweven reflecterend garen en extra reflectoren bij de ventilatieopening en deuren maken de tent zichtbaar in de donkere maanden van het jaar. De haringen van de tent zijn ook extra lang en breed voor een goede grip op moeilijk terrein.

Ingangen vanaf twee kanten betekenen dat u de ingang aan de lijzijde kunt gebruiken bij stormachtig weer. Een verwijderbaar rooster in het plafond van de binnentent biedt handige opbergruimte voor spullen.

De ventilatie is uitstekend en volledig instelbaar met grote opening op verschillende hoogtes. Bij warm weer kunnen de deuren in een half geopende positie worden bevestigd - de ritsen hebben een automatische vergrendelingsfunctie zodat ze niet "kruipen" bij harde wind - voor extra ventilatie zonder dat regen de binnentent binnenkomt. Muskietengaas in de buitentent, zodat je in de vestibule kunt zijn zonder al te veel insecten te bezoeken, wat net zo praktisch is in de zomerbergen als in tropische klimaten.

Features:

  • Vier seizoenen koepeltent met geoptimaliseerde sterkte en veiligheid voor gebruik in blootgestelde omstandigheden en ruw terrein.
  • Deuren aan beide zijden maken het invoeren van winderige omstandigheden gemakkelijker.
  • Hoge plafonds in de hele binnentent en steile binnententwanden zorgen voor een comfortabele en sociale ruimte.
  • Drie extra sterke en toch lichte DAC Pressfit-stokken.
 
Fjallraven Keb Dome 3 Specifications
Capacity 3 persons
Dimensions 225x340x125cm
Minimal weight 4.230kg
Maximum weight 4.790kg
Packed size 42x23cm
Season 4
Construction Freestanding dome