Laden...

Fjällräven Keb Dome 2

10%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 989,96 Normale prijs € 1.099,95
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht > 3000g
Seizoen 4-Seizoens
Capaciteit 2-Persoons
Type tent Koepeltent

Snel overzicht

Extra sterke zelfdragende koepeltent voor blootgestelde omstandigheden, het hele jaar door. Hoog comfort met royale vestibules, hoge plafonds en uitstekende ventilatie.

Details

Een betrouwbare keuze die gemakkelijk te hanteren is in de kou, perfect voor geavanceerde wintertochten en voor gebruik boven de boomgrens, maar toch licht genoeg om in een trekkingrugzak te worden verpakt. Uitstekende ventilatie en deuren volledig in mesh maken het een geweldig alternatief voor avonturen in de tropen.
De buitentent en binnentent zijn verbonden om het opzetten eenvoudig te maken. De driepolige constructie maakt de tent zelfdragend en gemakkelijk te verplaatsen totdat u de perfecte positie vindt. De stokmouwen zijn groot genoeg voor dubbele palen (een accessoire), zodat de tent kan staan met nog hogere winden en meer sneeuw op het dak. Extra grote grondlussen en ankerpunten betekenen dat u ski's of palen kunt gebruiken om de tent in de sneeuw te verankeren. Alle trekkers en lijnen zijn gedimensioneerd zodat ze gemakkelijk kunnen worden behandeld met dikke winterhandschoenen aan. Guylijnen hebben reflecterend garen geweven en extra reflectoren bij de ventilatieopeningen en deuren maken de tent zichtbaar in de donkere maanden van het jaar. De haringen van de tent zijn ook extra lang en breed voor een goede grip op moeilijk terrein.

Twee ruime vestibules en een royale plafondhoogte maken de tent comfortabel. Ingangen vanaf twee kanten betekenen dat je de stormloop kunt gebruiken bij stormachtig weer. Een uitneembare rooster in de binnentent biedt handige opbergruimte voor spullen.

Kenmerken:

  • Vier seizoenen koepeltent met geoptimaliseerde sterkte en veiligheid voor gebruik in blootgestelde omstandigheden en ruw terrein.
  • Deuren aan tegenovergestelde zijden maken het betreden van winderige omstandigheden gemakkelijker.
  • Hoog plafond in hele binnentent en steile binnententwanden zorgen voor een comfortabele en sociale ruimte.
  • Drie extra sterke en toch lichte DAC Pressfit-stokken.
 
Fjallraven Keb Dome 2 Specifications
Capacity 2 persons
Dimensions 220x290x110cm
Minimal weight 4.250kg
Maximum weight 3.700kg
Packed size 42x22cm
Season 4
Construction Freestanding dome