KORTINGSCODES TOT €150 | Resterend >>>
Laden...

Fjällräven Abisko Endurance 4

10%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 1.259,96 Normale prijs € 1.399,95
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht > 3000g
Seizoen 3-Seizoens
Capaciteit 4-Persoons
Type tent Tunneltent

Snel overzicht

Lichtgewicht en stabiele tunneltent met volledige hoogte in de binnentent en hoofdtunnel. Gemakkelijk op te zetten en goed geventileerd met praktische functies.

Details

Ruime en stabiele tunneltent voor vier seizoenen en volledige hoogte in de binnentent. Dit maakt het leven van de tent extra comfortabel en maakt het gemakkelijker om lange dagen binnenshuis te doorstaan. Een goede keuze voor diegenen die een lichtgewicht maar toch sterke en betrouwbare tent willen, voor gebruik onder alle omstandigheden in alle seizoenen, ook het meest extreme.
De grote tunnel heeft voldoende ruimte om dingen op te slaan en te koken. De ingang bevindt zich aan de zijkant, waardoor het gemakkelijk is om de ruimte goed te gebruiken. Een tweede tunnel aan de voet van de tent geeft je nog meer ruimte om dingen op te slaan en maakt het makkelijker om in en uit te stappen wanneer je met meerdere mensen bent. Er is een waslijn in de hoofdtunnel en de binnentent, die ook verschillende mesh-vakken heeft voor kleding en kleine spullen.

De binnentent en de buitentent worden samen opgezet. Paalbuizen hebben een kleurcode en zijn groot genoeg voor dubbele tentstokken (een accessoire) in extreme omstandigheden. Grote, goed geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een uitstekende luchtstroom. Alle openingen zijn bedekt met een fijn gaas dat zelfs de kleinste, nauwelijks zichtbare insecten buiten houdt. In warme omstandigheden kan de deur in een semi-open positie worden bevestigd - de rits heeft een automatische vergrendelingsfunctie, zodat de wind zichzelf niet kan dwingen te "kruipen" - voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent komt. Bevestigingspunten voor Gear Loft (een accessoire) in de binnentent.

Features:

  • Zeer ruime tunneltent met vier seizoenen die een laag gewicht en bruikbaarheid combineert met sterkte en betrouwbaarheid.
  • Volledige hoogte in de binnentent en de zeer grote tunnel zorgen voor comfort wanneer u lang binnen moet blijven.
  • Waslijn in de tunnel en de binnentent.
  • De hoofdhal heeft één ingang en veel ruimte om dingen op te bergen.
  • Een tweede tunnel, met een tweede deur, geeft extra ruimte voor apparatuur.
 
Fjallraven Abisko Endurance 4 Specifications
Capacity 4 persons
Dimensions 225x240x125cm
Minimal weight 3.800kg
Maximum weight 4.380kg
Packed size 44x21cm
Season 4
Construction Tunnel