Laden...

Fjällräven Abisko Dome 2

10%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 899,96 Normale prijs € 999,95
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht 2750 - 3000g
Seizoen 4-Seizoens
Capaciteit 2-Persoons
Type tent Koepeltent

Snel overzicht

Lichtgewicht en ruime koepeltent met twee royale vestibules. Zelfdragende driepolige constructie met goede hoogte en uitstekende ventilatie.

Details

Een lichtgewicht en comfortabele vier-seizoenen trekking tent, onder alle omstandigheden behalve de meest extreme. Twee ingangen vereenvoudigen de levensduur van de tent, u kunt een kant binnen in de tent organiseren en de lijzijde gebruiken bij winderig weer. Er is ook voldoende ruimte voor uitrusting, koken en activiteiten als het slecht weer is.
De binnentent en de buitentent worden samen verhoogd. De constructie met drie palen maakt de tent zelfdragend en gemakkelijk overal op te zetten - gebruik de scheerlijnen om het op zijn plaats te verankeren en het volledig stabiel in de wind te maken. De stokmouwen hebben een kleurcodering voor eenvoud en afmetingen, zodat u dubbele stokken (een accessoire) kunt gebruiken in blootgestelde omstandigheden.

De tent heeft een comfortabele zithoogte en een goede ruimte voor gezelligheid. Er is een afneembare gaasplank in de binnentent en verschillende gaasvakken voor het opbergen van spullen. Dankzij de grote ingangen met extra fijn muskietengaas kunt u het uitzicht vanuit uw slaapzak bewonderen zonder het binnendringen van insecten. Afsluitbare ventilatieopeningen op verschillende hoogtes geven de best mogelijke luchtstroom. Dit, samen met de mogelijkheid om de buitenste deur in een halfopen positie te bevestigen, maakt de tent tot een uitstekende keuze in tropische klimaten.

Kenmerken:

  • Vrijstaande, vier seizoenen koepeltent combineert een laag gewicht en bruikbaarheid met sterkte en betrouwbaarheid.
  • Twee ingangen maken het betreden van winderige omstandigheden gemakkelijker.
  • Hoog plafond en steile binnententwanden geven een comfortabele en sociale ruimte.
  • Vier grote netzakken en een afneembare gaasplank in de binnentent.
 
Fjallraven Abisko Dome 2 Specifications
Capacity 2 persons
Dimensions 220x290x110cm
Minimal weight 2.790kg
Maximum weight 3.160kg
Packed size 44x19cm
Season 4
Construction Dome