Laden...

Drake Radar 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Flex Stijf
Stijl Park, All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Nee
Binding Systeem Straps

Snel overzicht

The best of both worlds. De Drake Radar heeft een luxe baseplate die response en gewicht in acht neemt. Geïnspireerd door zijn voorganger, maar wel verbeterd. Voor de highback is gekozen voor de responsieve maar wendbare Biomap Composite Carbon hiback om zo een goed balans te leggen tussen stug en speels. Deze binding kan het allemaal.

Details

PERFORMANCE

De Biomap Composite Carbon highback is een asymmetrische highback. Ontworpen om stabiliteit te geven in je binding en maximale krachtoverbrenging. Het carbon in de highback zorgt voor maximale respons en het snellere kantenwissels.
De Omnicron Light baseplate is een verbetering op zijn voorganger en de meest responsieve baseplate van Drake. Het gewicht naar respons ratio is verbeterd en geoptimaliseerd, om zo de beste baseplate te creëren.

 

  • Baseplate: Omnicron Light
  • Heelcup: Omnicron Light
  • Highback: Asymmetrical Biomap Composite Carbon Highback

COMFORT

Op deze binding zit een Grandmaster Strap, dit is de meeste luxe strap van Drake. De strap is zo ontworpen om de beste transmissie te hebben van enkel naar binding zonder het comfort te verminderen. Geen last van drukpunten of knelling.
Het Natural Cant voetbed is gekant voor een natuurlijkere stance op je board en hij bevat de Rebound heel absorber die de schokdemping verzorgt in je binding.
Het Eazy-Entry systeem is ontworpen voor een makkelijkere instap. Door middel van een mechanisch component wat in de connector strap zit, blijft de strap open staan en kan je makkelijk op je voetbed stappen.

 

  • Ankle strap: Grandmaster Strap
  • Toestrap: Dual Function Toe Strap
  • Footbed: Natural Cant and Plaxmol Heel Cushioning

USE

Drake maakt gebruik van Classic disks, deze ondersteunen het 4x4 insert systeem en het 3 insert systeem.
Ook zit op deze binding de MG12 buckles van Drake. Deze snelle, efficiënte buckles zijn slijtvast en gaan makkelijk gepaard met de ratchets voor een gemakkelijke in en uit stap.
Op de highback zit een adjuster waar je de highback in een agressievere hoek kan plaatsen.

 

  • Disk: Classic Disk
  • Buckles: MG12 Buckles
  • Adjustment: Highback Adjuster
Drake Radar, Podium Sizechart
 US Men
L 8.5-10.5
XL 10.5-13.5