KORTINGSCODES TOT €150 >>>
Laden...

Contour Hybrid Mix 135mm

Tot 24%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 149,00 Normale prijs € 195,00
Tot 24%
Inclusief BTW
Product Passport
Materiaal Mixed
Fit Trim to Fit

Snel overzicht

De Contour Hybrid Mix stijgvellen zijn de perfecte allrounders. Het gemengde mohair pluche zorgt voor maximale duurzaamheid en goede glijprestaties. En dankzij de hybride lijmtechnologie zijn ze supergemakkelijk in gebruik.

Details

Hybrid technologie

Hybrid is de allereerste dubbellaagse lijmtechnologie voor stijgvellen. De bovenste laag kleeft de skin stevig aan de ski, zelfs bij lage temperaturen, en wordt gemakkelijk verwijderd zonder resten achter te laten op de skibase. De onderste laag bindt de bovenste lijmlaag aan de skin.

  • Perfecte hechting aan de base, zelfs bij lage temperaturen.
  • Moeiteloze verwijdering.
  • Onderhoudsvrij - opnieuw lijmen is niet nodig. De kleefkracht wordt hersteld door eenvoudigweg de lijm te reinigen met een gewoon reinigingsmiddel.
  • Gemakkelijk te hanteren omdat de skins op elkaar gevouwen kunnen worden.

Mix

De grip- en glijlaag van een Hybrid Mix skin bestaat uit een combinatie van Mohair en Nylon materiaal gemengd in een verhouding van 65% Mohair en 35% Nylon. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen duurzaamheid, glijvermogen en grip.


Trim To Fit
De skins hebben een vaste maar verstelbare lengte. De sidecut moet worden aangepast aan je ski of board, wat gemakkelijk gaat met de bijgeleverde trimming tool.