Laden...

Contour Hybrid Free Split Skin

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Fit Trim to Fit

Snel overzicht

De Contour Hybrid Free is een innovatieve split skin voor Freeride skis. Extreem lichtgewicht, extra kleine pakmaat, voor gebruik op een reeks skibreedtes vanaf 95 mm. Met twee brede strips voor extra tractie, kunnen de hybride Free skins zware beklimmingen aan op de dikste ski's. De tip fix en tail clip houden de skin stevig op zijn plaats en zorgen ervoor dat de skins in lengte verstelbaar zijn (ze kunnen worden gebruikt op ski's van verschillende lengte). En het is niet nodig om de vellen bij te snijden.

  • Voor ski's breder dan 95 mm in de taille
  • In lengte verstelbaar zodat je een set op verschillende ski's kunt gebruiken
  • Je hoeft de skins niet te snijden.

Details

Hybrid technologie

Hybrid is de allereerste dubbellaagse lijmtechnologie voor stijgvellen. De bovenste laag kleeft de skin stevig aan de ski, zelfs bij lage temperaturen, en wordt gemakkelijk verwijderd zonder resten achter te laten op de skibase. De onderste laag bindt de bovenste lijmlaag aan de skin.

  • Perfecte hechting aan de base, zelfs bij lage temperaturen.
  • Moeiteloze verwijdering.
  • Onderhoudsvrij - opnieuw lijmen is niet nodig. De kleefkracht wordt hersteld door eenvoudigweg de lijm te reinigen met een gewoon reinigingsmiddel.
  • Gemakkelijk te hanteren omdat de skins op elkaar gevouwen kunnen worden.

Mix

De grip- en glijlaag van een Hybrid Mix skin bestaat uit een combinatie van Mohair en Nylon materiaal gemengd in een verhouding van 65% Mohair en 35% Nylon. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen duurzaamheid, glijvermogen en grip.