Laden...

Capita Neo Slasher Split 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Gewichtsklasse 3.0kg - 3.5kg
Meegeleverde hardware Geen

Snel overzicht

De Capita Neo Slasher is het split board van Capita. Gemaakt voor de boarders die zelf willen onderzoeken waar Bigfoot zich verschuilt. Het board heeft camber voor pop en stabiliteit, en rocker in de neus voor het drijfvermogen. Uiteraard uitgerust met een Hyperdrive base en de nieuwe Amplitex Amplifier voor een smooth ride.

Details

PROFILE

  • Alpine V1 Profile
    Het Alpine V1 profiel maakt gebuik van Camber in het midden van het board met een platte staart en rocker in de neus. Hierdoor heb je een board met veel pop en stabiliteit met verbeterde drijfvermogen in poedersneeuw.

  • Flat Kick Tech
    De Flat Kick Technologie van Capita verbeterd de rijeigenschappen van het board. Dankzij de verbeterde draairadius krijg je een makkelijk en vergevingsgezind board die nog steeds een snelle kantenwissel heeft. Met deze technologie krijg je ook een platte tip en tail waardoor je fijner kunt jibben en meer drijfvermogen en controle krijgt in de poedersneeuw.

 


CORE

  • Split Core
    De FSC Certified Split Core is gebouwd om licht en stevig te zijn, dit zorgt ervoor dat het board licht aan de voeten is voor bij het touren. Maar op het moment dat je gaat boarden heb je nog steeds een goede response en blijft de splithardware nog steeds goed zitten.

  • Amplitex V-Tech Amplifier
    Carbon bogen die uitlopen naar de contactpunten van het board. De bogen worden per board anders ingelegd om goed aan te sluiten bij het karakter van het board.

 

  • Magic Bean Resin
    Deze hars bestaat voor maar liefst 60% uit duurzame herbruikbare grondstoffen. De Magic Bean hars is een stuk stijver en sterker dan normale harssoorten, hierdoor hoeft er minder materiaal gebruikt te worden voor hetzelfde resultaat. Resulterend in een lichter en toch sterker board.

 


TOPSHEET

  • PLT Topsheet Technology
    Een uniek stukje technologie van Capita. Bij het merendeel van de boards wordt het topsheet direct op het hout geplakt met een berg lijm. Alle oneffenheden worden weggewerkt met een dikke laag vernis. Dit is niet alleen een erg zwaar, maar het is ook nog eens veel slechter voor het milieu. Bij Capita hebben ze een methode gevonden om het topsheet direct op een voor geperst board te monteren. Zonder lijm en zonder lak. Lichter, beter en mooier.

  • Holysheet Tri/Tri Fiberglass
    Een type fiberglass met een lage elasticiteit en een hoge stijfheid. Deze laag fiberglas heeft zowel een triax en biax laag bovenop de kern waardoor het board meer response krijgt. Het board wordt hierdoor ook sterker en wordt veel duurzamer. Bij Tri/Tri fiberglass zijn 2 lagen triaxaal over elkaar gelegd, dit maakt de boards extreem sterk en duurzaam.


BASE

  • Hyperdrive Base
    Het beste van het beste, de Hyperdrive Base heeft de hoogste glijeigenschappen en bijzondere anti-wrijving eigenschapen. Dankzij het speciale bouwproces heeft deze base een hoge moleculaire massa dat ook gebruikt wordt om World Cups en de Olympische Spelen te winnen.

  • Multitech™ Sublimation + Die-cut Base


SIDEWALL

  • Radical Taper Sidecut
    Een redelijk standaard radius tot aan de achterste inserts. Vanaf dit punt tot aan de tail zit een radicale taper die het board extreem makkelijk laat sturen.

  • 360 Degree HRC48 Steel Edges

  • Full ABS1000 Sidewalls

Capita Neo Slasher 20/21 Sizechart
Size 158 161 164
Effective Edge (mm) 1207 1231 1253
Tip Width (mm) 305 308 312
Waist Width (mm) 256 258 261
Tail Width (mm) 283 285 290
Sidecut Radius (m) 9.1 9.3 9.5
Rider Weight (lbs) 140-190 150-200 170-220+
Width Regular Regular Regular
Stance Range (in) 24.8 25.2 25.8