Laden...

Burton X-Base

-35%
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Flex Stijf
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding Systeem Straps

Snel overzicht

De Burton X-Base is met materialen zoals titanium en carbon de lichtste binding in de Burton range. De richting was simpel: het bouwen van de lichtste en sterkste binding zonder eerst te bereken wat deze dan zou mogen kosten. De X-Base is het hoogtepunt in R&D wat Burton momenteel in huis heeft. Super sterk, zeer comfortabel en nog direct ook.

Details

PERFORMANCE

Het recept voor de X-Base is nog steeds eenvoudig. Selecteer de sterkste en lichtste ingredienten uit het Burton R&D arsenaal en maak hieruit een binding die zijn gelijke niet kent. Het resultaat is een binding die tot in de kleinste details is ontikkeld voor performance en snelheid. De Carbon composiet baseplate en de Carbon Ultra high back zorgen voor een naadloze omsluiting en extreem directe response.

  • Blended Re:Flex baseplate

Baseplate constructive gemaak uit één stuk voor de directe en evenredige respons door de hele binding. 50% carbon en 50% nylon mix maken de baseplate extreem direct.

  • Carbon Composite Ultra Hi-Back

High-performance carbon composiet ultra hi-back

  • Re:Flex 

Bied meer flex, gevoel en demping dan normale disc bindingen.

 

COMFORT

De demping en padding is bij de X-Base niet overdreven, maar zit op alle belangrijke plekken. De Asym hammockstrap is stevig en werkt ondersteunend. Verder is de baseplate padding toegespitst per binding systeem. Het Est systeem heeft een ThinBed cushioning waar het Re:Flex systeem gebruik maakt van Fullbed cushioning. Het comfort is hetzelfde maar het profiel is iets verschillend.

  • Asym Hammockstrap

Deze strap bied minimaal en naasloos comfort. De Flex slider buckle maakt het instrappen moeiteloos.

  • Re:Flex FullBED Cushioning System

FullBED dempingsplaten zorgen voor demping over de gehele voet en zijn gemaakt om niet alleen comfortabel te zijn. Ook zorgen deze platen ervoor dat je voeten minder snel vermoeid worden en verkrampen.

  • Lightweight Gettagrip Capstrap 2.0

Het minimalistisch ontwerp van de Super Grip Capstrap is volledig van rubber. Het skelet van de starp is van een stijf materiaal, Terwijl de buitenkant zacht is. De combinatie zorgt voor een toe-strap die goed blijft zitten op de schoen.

  • Double Take Buckles

Deze buckles hebben een dubbele laag tanden waardoor ze extra snel en met minder weerstand zijn te verstellen.

 

USE

Alle Burton Re:Flex bindingen zijn geschikt voor het Burton EST Channel systeem. De binding komt standaard met een Re:flex disc, channel disc en montage hardware. Een philips schroevendraaier is nodig voor de montage van de binding.

  • Re:Flex discs

Met Re:Flex discs kan je de bindingen monteren op alle 4x4 en 4x2 insert patterns.

  • Channel Discs

Met de channel discs kan je de binding monteren op de burton channel.

Burton Men's Bindings Sizechart
SizeUSUKEURMondo
S 6 - 8 5 - 7 38 - 41 24 - 26
M 8 - 11 7 - 10 41 - 44 26 - 29
L 10 + 9 + 43 + 28 +
Search engine powered by ElasticSuite