Laden...

Burton Women's Step On Escapade 23/24

12%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 369,00 Normale prijs € 419,95
Inclusief BTW
Product Passport
Flex Medium
Stijl All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding Systeem Step-On/In

Snel overzicht

De Women's Burton Step On Escapade Re:Flex Snowboard Binding heeft het gemak van een instapbinding gecombineerd met het comfort en vergevingsgezindheid van de Escapade Kickback Hammock high-back. Deze binding is ontworpen voor de veelzijdige all-mountain rijders en komt met de goede respons van de Step On en het comfort van een voetbed met FullBED demping. De terug springende veer vergroot het gemak en maakt het uitstappen eenvoudig. Het Re:Flex systeem is op ieder board montage systeem te bevestigen.   

Details

BINDING

  • Shortglass/Nylon Baseplate
    De constructie van de baseplate bestaat uit één stuk. Dit zorgt voor een consistente gevoel en een uitstekende respons tijdens het rijden op elk terrein. 18% shortglass / nylon composiet zorgt voor een speels en vergevingsgezind gevoel.

  • Shortglass/Nylon Hi-Back
    De uit één component gekantelde hi-back constructie zorgt voor een goede respons en stelt je in staat om het algehele flexprofiel van het board te manipuleren. 30:70 shortglass / nylon composiet geeft het rijden een speels gevoel.

  • Kickback Hammock
    De kickback hammock vangt veel vibraties op en rolt zich om de kuit als een zachte tortilla. FLAD zorgt voor een goede verstelbaarheid, met de Zero-Lean highback kan je nagenoeg rechtop in je bindingen staan.

  • Step On Use
    Geen straps, geen gedoe. Slechts drie simpele klikken en je bent klaar om te gaan. Stap uit de lift en meteen de piste op - zo simpel is het.

  • Step On Comfort
    Comfort dat duurt van de eerste tot de laatste lift. Step On-schoenen en bindingen hebben volledige demping onder de voeten om vermoeidheid te beperken. Door de forward lean af te stellen naar jouw wens.

  • FullBED Cushioning
    Het FullBED-dempingssysteem biedt volledige demping onder de voeten, maximaliseert het comfort en minimaliseert vermoeidheid. Toegang tot de discs is eenvoudig en zonder gebruik van gereedschap.

  • Forward Lean
    De Zero Forward Lean Hi-Back is volledig verticaal en ontworpen voor rijders die de voorkeur geven aan een speelser en ontspannen gevoel. Met het FLAD-systeem kun je micro-aanpassingen maken aan je voorwaartse hellingshoek om je houding aan te passen. Hoe meer naar voren, hoe sneller je turn-initiatie.

  • Step On Toe Hooks 2.0
    De Toe Hooks bevinden zich aan de voorkant van elke boot. De Toe Hooks 2.0 houden de boot stevig vast in de Step On-binding en verbeteren het in- en uitstap gemak in vergelijking met de eerste versie. Daarnaast worden de drukpunten op de voorvoet verminderd. Nadat je de hielplaat hebt vergrendeld, oefen je druk uit op beide toehooks totdat je twee klikken hoort. Nu zit je vast en ben je klaar om te rijden.

  • Step On Heel Cleat
    De Heel Cleat is ontworpen volgens dezelfde principes als de vergrendeling van de tanden in traditionele buckles. Dit onderdeel heeft twee verbindingsniveaus, zodat wanneer er opeenhopingen van sneeuw en ijs in de binding zitten je de binding toch moeiteloos vast kan klikken. Om de hielplaat vast te zetten, druk je de hak naar beneden. Hoor je een klik, dan zit je vast.

  • Step On Boot to Binding Connection
    De Step On® boot-to-binding verbinding heeft twee verbindingspunten bij de teen en één bij de hiel voor ongekende prestaties in een eenvoudig en veilig systeem. Voor het loslaten trek je aan de hendel en stap je zo uit de binding.

  • Step On Compatibility
    Step On Bindingen moeten worden gebruikt met Burton Step On Boots. De bindingmaat is afhankelijk van de schoenmaat.


SIZECHART

Burton Step On Boots Sizechart
Step On Binding Size Women S M L
Mondo 22-23 23.5-25.5 26-27
US Womens 5-6 6.5-8.5 9-10
Euro 35-36.5 37-40.5 41-42
UK 3-4 4.5-6.5 7-8