0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

SEPTEMBER: 20/21 SKI & SNOWBOARD DEAL 10% EXTRA KORTING | CODE: PREWINTER21

Burton Escapade

-25%
Meer afbeeldingen
 • Burton Escapade
 • Burton Escapade
 • Burton Escapade
 • Burton Escapade
 • Burton Escapade

Burton Escapade

239.96 EUR

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 239,96

€ 319,95

-25%
Inclusief 21% BTW

Dit product is helaas uitverkocht.

Er is misschien een nieuwe versie van dit product, klik hier om naar een vergelijkbaar product te zoeken. Of klik op een van de volgende producten:
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Gratis verzending > €50
 • Gratis Retour

Product Passport

Flex Medium/Stijf
Stijl
Indicatie van het ideale terrein waarin dit board het beste presteert
All-Mountain, Carve, Freeride, Powder
Geschikt voor Burton Channel Nee
Binding Systeem Straps

Snel overzicht

De Burton Escapade Re:flex is de meest comfortabele en ook één van de directste binding in de Burton range voor dames. De Escapade heeft alle nieuwe features en hiermee laat Burton zien wat het in huis heeft op binding gebied. De Burton Escapade is bedoeld voor de dame die alles wil. Ondanks goede support, geeft de binding de rijder het losse gevoel. Met de highbacks iets naar voren is het de ultieme carve binding voor op de piste, aangezien de dubbele highback schokken zeer goed absorbeert.

Details

PERFORMANCE

Burton’s doel met de Escapade is om simpelweg om de meest comfortabele performance binding op de markt te creëren. Met een stijfheid en response die geschikt is voor teamrijders en een wat zachtere flex in de highback is deze binding geschikt voor de meest ervaren rijders. De Hammock highback wrapped om je kuit en houd je schoen goed vast. Een mix van stijve en lichte componenten maken de baseplate en highback licht, maar sterk.

 • Single-Component Re:Flex baseplate

Een baseplate opgemaakt uit één type kunststof vezel. Één materiaal zorgt voor een gelijkmatigere stijfheid en repsonse onder alle condities. De 30% glasvezel/nylon vezel is lichtgewicht en voelt direct.

 • Canted Zero Forward Lean High Back with Kickback Hammock and MicroFLAD

Deze highback is gemaakt uit een 18% glasvezel/nylon vezel en is daardoor extra sterk, zonder direct stijf te worden. De kickback hammock vangt veel vibraties op en rolt zich om de kuit als een zachte tortilla. MicroFLAD zorgt voor een goede verstelbaarheid, met de Zero-Lean highback kan je nagenoeg rechtop in je bindingen staan.

 • Re:Flex 

Bied meer flex, gevoel en demping dan normale disc bindingen.

 

COMFORT

De Escapade is uitgerust met de nieuwste comfort verhogende snufjes zonder in te leveren op performance. De hammockstrap is door zijn shape en materiaal gebruik instaat om strak om de schoen heen te vormen. De double take buckles op deze straps hebben 2 sets tanden (onder en boven), waardoor instrappen makkelijker is en afstellen preciezer kan. Het dempingsysteem onder de voet is comfortabel en is alleen bij Burton zo ontworpen dat het board onder de binding nog goed kan flexen.

 • Women’s specific True Fit

Een specifiek ontworpen fit voor vrouwelijke snowboarders en hun rijstijl.

 • Re:Flex AutoCANT FullBED Cushioning System with B3 Gel

Dit system bied volledige demping onder de voet met B3 gel. B3 gel is extreem vormvast en is bestand tegen veelvuldige impact. Dual-density EVA laat de voet natuurlijk kantelen in een comfortabele positie.

 • Supergrip Capstrap 2.0

Deze betere strap mixed 2 type materialen voor een betere omsluiting van de schoen en meer support. Met de flex slider valt de strap moeiteloos te sluiten in alle condities.

 • Hammockstrap with Double Take Buckles

De Hammockstrap is een directe strap met een minimaal ontwerp. De double take buckles hebben een dubbele rij tanden waardoor je fijner en sneller de strap kunt afstellen.

 

USE

Alle Burton Re:Flex bindingen zijn geschikt voor het Burton EST Channel systeem. De binding komt standaard met een Re:flex disc, channel disc en montage hardware. Een philips schroevendraaier is nodig voor de montage van de binding.

 • Re:Flex discs

Met Re:Flex discs kan je de bindingen monteren op alle 4x4 en 4x2 insert patterns.

 • Channel Discs

Met de channel discs kan je de binding monteren op de burton channel.

 Burton Women's Bindings Sizechart
SizeUS UK EUR Mondo 
S 4 - 6 2.5 - 4 34 - 36.5 21 - 23
M 6 - 8 4 - 6 36.5 - 40 23 - 25
L 8 + 6 + 40 + 25 +

voorraad informatie
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media