Black Friday & Cyber Monday Verzendinformatie >>>
Laden...

Borealis Leviathan 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl Freeride, Powder, Carve
Vorm Directional
Flex Medium/Stijf
Type base Extruded

Snel overzicht

De Borealis Leviathan is misschien wel het meest vernieuwende en spannende board van dit seizoen. Een episch samenkomen van de beste materialen, fantastische constructie en een waanzinnig ontwerp, maken de Leviathan een board wat je niet nodig hebt, maar wel wilt hebben. Bruut, snel en innoverend!

Details

PROFILE

 • Blizzard Camber
  Een lange Rocker in de neus die zorgt voor drijfvermogen in de poedersneeuw met meer setback in de tail. Dit board heeft een camber onder de achterste voet waardoor je nog wel een goede grip hebt op de pistes.


CORE

 • Element Core
  Een extreem lichte kern bestaande uit populier, bamboo en vertical basalt stroken (voor extra pop en response). De beste kern van Borealis.

 • Basaltech
  Normaal maakt een klassiek snowboard gebruik van 2 lagen glasvezel. Borealis heeft één laag vervangen door onze Basaltech, een lichte en 100% organische laag van natuurlijke biaxiale basaltvezel, gemaakt van vulkanische lava. Het resultaat: een lichter en pittiger board, met minder impact op de natuur.

 

 • Carbon Power Beams
  Carbon stroken die geplaatst zijn in het board voor meer controle, stevigheid en pop.

 • Powder Storm Insert Line
  Extra set of floating inserts met extreme setback, hierdoor kan je een binding monteren op standje “epische-poeder-dag”.

 • Tail Shield
  Hiermee wordt je board beschermt tegen rotsen en andere obstakels die je eventueel tegen kan komen op de berg.


TOPSHEET

 • Bamboo Topsheet
  Dit board is uitgerust met een 100% organische bamboe topsheet, waardoor het dynamisch is, vibraties vermindert en een natuurlijker gevoel geeft aan je rit. Het verminderd ook de hoeveelheid plastic in het board met 40%.

 • Low-VOC Resin
  Low-VOC is een trendy wetenschappelijke term voor een process of een product met een lage uitstoot van schadelijke stoffen. In dit specifieke geval gaat het om een ‘groenere’ epxoy variant die minder schadelijk is voor mens en milieu.


BASE

 • Electra 4000 Graphite Base
  De standaard base, met toevoeging van grafiet.


SIDEWALL

 • Liquid Walls
  Een sidewall die tijdens de productie direct op de kern word gegoten. Het materiaal word in vloeibare staat toegepast, zodra deze is uitgehard is het praktisch onverwoestbaar.


SIZECHART

Borealis Leviathan 21/22 Sizechart
Size 164
Sidecut Radius 8.3
Ref. Stance 570
Nose Width 312
Waist Width 265
Tail Width 285