COVID-19 Update >>

0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Blizzard Sheeva 9 19/20

-40%
Meer afbeeldingen
  • Blizzard Sheeva 9
  • Blizzard Sheeva 9
  • Blizzard Sheeva 9

Blizzard Sheeva 9 19/20

269.97 EUR

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 269,97

€ 449,95

-40%
Inclusief 21% BTW

Bindingen incl. gratis montage

Voeg een binding toe voor onze voordelige setprijzen. Je skischoen-zoolmaat (mm) kan je in het notitieveld op de afrekenpagina doorgeven. Wij monteren de binding dan op de ski.
Ski binding toevoegen

Ski stokken

Ski stok toevoegen

Dit product is helaas uitverkocht.

Er is misschien een nieuwe versie van dit product, klik hier om naar een vergelijkbaar product te zoeken.
  • Klantbeoordeling 9.4/10
  • Gratis verzending > €50
  • Gratis Retour

Snel overzicht

De Blizzard Sheeva 9 is een  All-Mountain Freeride ski voor Dames die overall op de berg skiën. Voor een ski van 90mm onder voet heeft de Sheeva 9 best wat rocker maar in het midden is de ski voorzien van een traditionele voorspanning. Doordat de ski een wat stijvere flex heeft is de ski ontzettend veelzijdig. Door de shape wendbaar, genoeg grip om te carven op de pistes, float in de poeder en stabiel genoeg om door verspoorde sneeuw te knallen. Een echte alleskunner voor de sportieve dames. Door het relatief lage gewicht en de veelzijdigheid is dit ook een goede tourski optie.

Details

ROCKER CAMBER ROCKER
Modern klassieke shape waarin tip en tail rockers worden gecombineerd met een traditionele voorspanning onder voet. Die voorspanning zorgt voor grip en verhoogde carve eigenschappen terwijl de rockers zorgen voor float in de poeder en wendbaarheid.

SIDEWALL
De sidewall zorgt voor extra torsiestijfheid en verdeelt de druk over de gehele lengte van de ski. Daardoor krijgt een ski betere krachtoverbrenging, controle en een hogere stabiliteit.

LITE CORE
Strategisch opgebouwde kern bestaande uit verschillende lichtgewicht houtsoorten. De verschillende eigenschappen van het hout zorgt voor een lichte en sterke kern.

CARBON FLIPCORE DRT
Een revolutionair ski productie process voor gerockerde skis. Een speciaal ontworpen plaat van Titanal is op de kern gelamineerd die er voor zorgt dat de torsiestijfheid in de tip en tail net iets minder is dan in het midden van de ski. Zo behoudt de ski altijd maximale grip onder voet terwijl de tip en tail iets minder agressief aanvoelen in de poeder.
De toevoeging van Carbon in de tip en tail zorgt voor stabiliteit in de lengterichting in de gerockerde delen van de ski zonder gewicht toe te voegen. Zo blijft de ski licht, wendbaar en speels.

ModelBlizzard Sheeva 9
Size148156164172
Tip width (mm) 118.5 123 124 124.5
Waist width (mm) 90 92 92 92
Tail width (mm) 108.5 113 114 114.5
Radius - Sidecut (m) 12 13 14 16

voorraad informatie
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media