KORTINGSCODES TOT €150 | Resterend >>>
Laden...

Black Diamond Jetforce Pro 10L

10%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 1.026,00 Normale prijs € 1.139,95
Inclusief BTW

Snel overzicht

De Black Diamond Jetforce Pro 10 liter is ideaal voor snelle tochten en skiën in het skigebied. Het Jetforce Pro-systeem zorgt voor extra veiligheid en het modulaire systeem geeft u de mogelijkheid om verschillende boosterpacks aan te sluiten, waardoor deze airbag rugzak extreem veelzijdig is.

Unfortunately we can only ship Jetforce Airbags within the EU.

Details

De Jetforce Pro pack van 10 liter heeft een speciaal vak voor lawinegear en veel opbergruimte voor extra kledinglagen, water en extra uitrusting, en de rugzak is modulair, waardoor je de mogelijkheid hebt om een 25 liter, 35 liter en 25 liter splitboard booster pack aan het JetForce-systeem te bevestigen voor meer veelzijdigheid. De rugzak heeft een bevestigingsmogelijkheid voor een ijsbijl of pickel, terwijl het wegklapbare ski-bevestigingssysteem ervoor zorgt dat de airbag kan worden geactiveerd wanneer ski's zijn bevestigd (tijdens bootpacken). De heupgordel heeft ook een opnieuw ontworpen beenlusband, die nu kan worden ingetrokken en is voorzien van een karabijnhaak voor snelle bevestiging aan de heupgordel.

 • JetForce-technologie is ingebouwd; oplaadbaar, reisvriendelijk en extreem duurzaam
 • Speciaal vak voor avy-gereedschap en enkele ijsbijlbevestiging
 • Wegklapbare diagonale skidrager zorgt ervoor dat de airbag kan worden geactiveerd terwijl de ski's zijn bevestigd
 • Helmhouder, opbergvak voor heupriem en intern accessoirevak
 • Opnieuw ontworpen beenband is intrekbaar met gebruiksvriendelijke karabijnhaakclip voor snelle bevestiging
 • Inhoud: S/M 10 L
 • Gewicht: S/M 2,76 kg, M/L 2,86 kg

 

Jetforce Pro

Het JetForce Pro lawine-airbagsysteem is nu kleiner en lichter en heeft Bluetooth-mogelijkheden voor eenvoudige updates.

De JetForce-technologie is nog steeds oplaadbaar en reisvriendelijk. De Jetforce Pro kan meerdere malen getrokken worden en loopt automatisch leeg na gebruik om een luchtzak om je hoofd heen te creëren en heeft een geautomatiseerde zelfdiagnose. Het bijgewerkte systeem is nu lager gepositioneerd, wat de manier waarop je de airbag draagt verbeterd. Met de toevoeging van Bluetooth-connectiviteit kunt u de software rechtstreeks via de PIEPS-app op uw smartphone bijwerken en de instellingen personaliseren. De activatie trigger is voorzien van statuslampjes en kan worden omgeschakeld naar de linker of rechter schouderband en u kunt de hoogte aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Het hele systeem is modulair, waardoor je een 10 liter, 35 liter of 25 liter splitboard booster pack aan het JetForce Pro systeem kunt bevestigen, waardoor deze airbag extreem veelzijdig is.

 • Bluetooth-connectiviteit zorgt voor eenvoudige software- en systeemupdates met een smartphone
 • Opnieuw ontworpen JetForce-technologie is kleiner, lichter en verplaatst voor betere draagmogelijkheden
 • Reisvriendelijk
 • De Jetforce Pro kan meerder malen getrokken worden op 1 acculading