Laden...

Black Diamond Dawn Patrol 32

-29%
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

Een lichtgewicht, middelgrote ski rugzak die geschikt is voor zowel skiërs als snowboarders. De Dawn Patrol 32 is veelzijdig in gebruik en heeft genoeg ruimte om je lawine-uitrusting en dagelijkse benodigdheden op te bergen.

Details

Lichtgewicht, middelgrote rugzak gebouwd voor het volledige scala aan sneeuwplezier, de super veelzijdige Black Diamond Dawn Patrol 32 is uitgerust met draagsystemen voor zowel ski's als snowboard. De rugzak heeft een nauwsluitende pasvorm en toegang tot het achtervak met een ritssluiting. Externe bevestigingspunten voor een helm en ijsbijlen. Het Black Diamond AvaLung Element (apart verkrijgbaar) is te koppelen aan deze Dawn Patrol 32 zodat je extra goed voorbereid bent op een lawine. Avalung is gemakkelijk te verwijderen zodat de rugzak het hele jaar door gebruikt kan worden.


  • Te gebruiken met een AvaLung Element
  • 1.17 kg (2 lb 9 oz)
  • Volume: 32 L
  • Nauwsluitende pasvorm met toegang tot het achtervak dmv een ritssluiting
  • Stevige, ultralichte Dynex-zijpanelen en schouderbanden
  • Opbergbare skibevestiging
  • Ijsbijl bevestiging, helmhouder en speciale organizer voor materiaal
  • Geschikt voor hydratatie systemen en voorzien van geïsoleerde schouderband


AvaLung Element
Met het Black Diamond AvaLung Element worden de overlevingskansen in geval van een lawine-ongeluk aanzienlijk verbeterd! In slechts een paar stappen koppel je het aan een Avalung-compatibele Black Diamond-rugzak. Avalung Element verhoogt de toevoer van verse lucht via een speciaal uitgeruste klep. Verse lucht wordt uit de omringende sneeuwlaag opgenomen en de uitgeademde CO2 wordt weggeleid van het gezicht. Black Diamond geeft aan dat, wanneer je onder een lawine komt en een Avalung gebruikt, de overlevingskansen toenemen tot een uur. Als het AvaLung-element niet wordt gebruikt kan het gemakkelijk worden opgeborgen.