Laden...

Armada Whitewalker 21/22

-30%
Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Ski Afmetingen 139-116-135

Snel overzicht

De Armada Whitewalker is de nieuwe signature ski van Sammy Carlson. Dit is een Freestyle ski die in de backcountry op zijn plaats is. De ski heeft een soepele tip en tail maar verder een stevige bouw. Hierdoor is de ski speels, maar kan en wil hij op hoog tempo in de diepe sneeuw geskied worden. Zoek je een speelse performer in de backcountry dan is dit een uitstekende optie.

Details

Rocker Camber Rocker
De ski is makkelijk te draaien door zowel een omhoogstaande tip als tail. Door de camber onder de voet biedt het midden van de ski grip op hardere sneeuwsoorten. Ski’s met dit profiel worden graag vanuit een wat centralere houding geskied.

Twin Tip Shape
De ski heeft aan beide zijde een “tip” welke helpt met het achterwaarts skiën.

Woodcore
De kern bestaat uit specifiek geselecteerde houtsoorten die in verschillende samenstellingen tot een solide kern worden gelamineerd. Hierdoor hebben de ontwerpers controle over alle eigenschappen van de ski.

Sidewall construction
Een kunststof laag die de gelaagde ski constructie aan de zijkant afsluit en stevigheid toevoegt. Ski’s met een Sidewall constructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.

Armada Impact Edge

Stevige staalkant aangepast op het ski type. De Impact Edge 1.7 is lichtgewicht met minimale invloeden op de ski’s.

Smear Tech

Een 3D gevormde tip, die gezien kan worden als zijwaartse rocker. Met Smear Tech is de ski makkelijker te sturen in diepe sneeuw.

Technical Details Armada Whitewalker

ModelWhitewalker
Size185192
Tip width(mm)139139
Waist width(mm)116116
Tail width(mm)135136
Radius - Sidecut(m)1819
Weight per ski(g)18001925
Search engine powered by ElasticSuite