Laden...

Armada Trace 88 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Ski Afmetingen 115-88-107

Snel overzicht

De Armada Trace 88 is een lichte dames tourski voor serieuze tochten. De ski is zeer licht, maar Armada heeft de focus op het afdalen gehouden. De ski is super stabiel en kenmerkt zich door uitstekende “downhill performance”

Details

Rocker Camber Rocker
De ski is makkelijk te draaien door zowel een omhoogstaande tip als tail. Door de camber onder de voet biedt het midden van de ski grip op hardere sneeuwsoorten. Ski’s met dit profiel worden graag vanuit een wat centralere houding geskied.

Directional Shape
In deze ski is de tip is zachter dan de tail. Hierdoor kun je gemakkelijk bochten in zetten terwijl de stijvere tail zorgt voor stabiliteit en controle bij het uitsturen van de bocht.

Taper Top
De 3D gevormde kern zorgt voor een versnelde kantenwissel en afgenomen gewicht. Het dikkere midden van de ski behout stevigheid en torie stijfheid terewijl de dunnerre zijkanten bijdragen aan een lichtere en levendige ski.

Caruba Core
Een lichtgewicht kern van Caruba hout zorgt voor een zeer laag gewicht, maar behoud de benodigde demping en power in de afdaling.

Adaptive Mesh
Adaptive Mesh is een vezelversterking met een variabele hoek die zorgt voor een nauwkeurig afgestelde torsie en flex door de vezeloriëntatie over de lengte van de ski aan te passen. Ski's met Adaptive Mesh zijn levendig, energiek en hebben stabiliteit en controle terwijl ze extreem wendbaar blijven.

Titanal Binding Plate
Een plaat Titanal onder de binding zorgt voor duurzaamheid in bindingmontage en directe overbrenging van binding op ski.

Hybrid Cap/Sandwich construction
Ski’s met een combinatie van een Sidewall onder de voet en Cap constructie aan tip en tail. Deze combinatie combineert goede kantengrip met een laag draai gewicht.

Lightweight Edge 1.7
Stevige staalkant aangepast op het ski type. De Impact Edge 1.7 is lichtgewicht met minimale invloeden op de ski’s.

Technical Details Armada Trace 88

ModelArmada Trace 88
Size (cm) 152 162 172
Tip Width (mm) 114 115 117
Waist Width (mm) 88 88 88
Tail Width (mm) 106 108 109
Turning Radius (m) 18.5 19.5 20.5
Weight per ski (g) 1050 1125 1225