Laden...

Arbor Swoon Camber Splitboard + Skins 21/22

-26%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 699,00 Normale prijs € 949,95
-26%
Inclusief BTW
Product Passport
Gewichtsklasse 2.5kg - 3.0kg
Meegeleverde hardware Stijgvellen

Snel overzicht

Arbor Swoon Split. Dankzij de shape van dit board krijgen de dames een splitboard dat zich goed houdt op hoge snelheden en maximale float creëert. Een high-end allround splitboard met een twin shape en medium flex. De Swoon is gemaakt om zonder grenzen op- en off-piste te gebruiken. Het board is uitgerust met het Camber Systeem. Precisie en respons zijn de codewoorden. Genoeg grip op ijzige pistes door de Grip Tech van Arbor. Door de verstevigingen houdt dit board zich ook goed op hogere snelheden, perfect voor de dames met meer ervaring!

Deze Split komt met op maat gemaakte skins van Kohla.

Details

PROFILE

 • The Camber System
  Het Camber-systeem is voor rijders die een zeer responsieve rit, scherpe kanten prestaties en meer pop voor carven en ollies willen. Camber biedt deze prestaties in alle soorten sneeuw tijdens je bochten, spins en landingen.

 • Parabolic Profiling
  Het profiel loopt in parabolische curve waardoor de tip en de tail minder curve hebben dan het midden van het board. Hierdoor krijg je een beter uitgebalanceerd board. Dit zorgt voor betere grip en meer stabiliteit. Bij het camber systeem zorgt de parabool ervoor dat de contactpunten niet te agressief in de sneeuw snijden. Bij het Rocker System zorgt parabolische profilering ervoor dat de buitenste contactpunten dicht genoeg bij de sneeuw liggen waardoor je meer grip en controle hebt bij hogere snelheden of sprongen.

 • Spoonhead
  Arbor heeft voor ieder type terrein een ander neusprofiel. De Spoonhead biedt all-mountain eigenschappen in verschillende sneeuwcondities.


CORE

 • Highland Split Core
  De meest veelzijdige kern die Arbor heeft vervaardigd uit populier en Pauwlonia hout. De Split Core is in de middellijn van beide "ski's" extra versterkt, dit zorgt voor een nog duurzamere kern welke uitstekend presteert in de backcountry en in de poeder.


REINFORCEMENTS

 • Mixed Glassing
  Een triax laag over een biax laag fiberglass wat het board zijn stijfheid geeft in zowel de lengte als in de torsie. Voor een licht board met een direct gevoel en veel controle.


TOPSHEET

 • Powerply Topsheet
  Bijna alle Arbor boards maken gebruik van een topsheet dat gemaakt is van natuurlijke producten. Deze constructie heet Powerply bij Arbor. Deze technologie zorgt ook voor de klassieke look van Arbor boards maar heeft ook een technische functie. De boards behouden langer hun spanning door deze techniek en verbeteren de kracht van dit board. Het natuurlijke houtgebruik in dit board wordt veranderd in een composiet laag is een lang proces. Hierdoor zijn Arbor snowboards de meest arbeidsintensieve boards op de markt maar ook de meest milieuvriendelijke qua materialen. Waardoor je een mooi board krijgt dat ook veel pop heeft, levendig reageert en lang zijn spanning behoudt!

 • Entropy Bio Resin
  Traditionele resin word hoofdzakelijk gemaakt op basis van Petroleum. Entropy Sap Bio Resin word gemaakt van het afval van de papier en bio-brandstof industrie. 40% schoner dan reguliere epoxy.

 • R.A.P Topless Technology
  Een bouwproces waarbij Arbor de noodzaak voor een Bio-Plastic Topsheet elimineert, waardoor een lichtere, milieuvriendelijker board wordt gecreëerd.


BASE

 • Sintered Base
  Een base die beter de wax absorbeert, hierdoor houdt die de wax langer vast en glijdt het board beter.

 • Wend Natural Wax
  Alle boards zijn gewaxt en klaar voor gebruik.


SIDEWALL

 • ABS (recycled) Sidewall
  ABS is duurzamer en beschermt de kern beter tegen vocht en impact. Arbor recycled zo veel mogelijk van de materialen, ook de ABS sidewall wordt bij de meeste snowboards vervaardigd uit gerecyclede materialen.

EDGES

 • Griptech
  Het Grip Tech systeem is Arbor zijn antwoord op alle technieken om grip te creëren. Bij Grip Tech zijn er punten die uitsteken bij de toe en heelside waardoor je extra contactpunten met de sneeuw creëert. Het effect: een board dat zich vastgrijpt en extra grip heeft, ook op ijzige pistes! Naast dat Grip Tech veel grip creëert, zorgen de extra contactpunten voor een eerder draaipunt. Hierdoor wordt draaien op je board niet alleen gemakkelijker het gaat ook natuurlijker aanvoelen.

 • Recycled Steel Edges
  De staalkant is vervaardigd uit gerecycled staal, zonder in te boeten op kwaliteit en duurzaamheid.

 • 360° Fully Wrapped Sidewalls
  Een staalkant zonder naad, hierdoor is de staalkant sterker en heb je een duurzamer snowboard.

 • Factory Tuned
  Dit wil zeggen dat de kanten in de fabriek worden geslepen en de tip en tail worden afgebot om zo een "catch-free ride" te garanderen.

SPLITBOARD TECH

 • Universal Splitboard Insert Packs
  Meer inserts waardoor je de bindingen niet alleen wijder kan zetten maar ook preciezer kan afstellen. Iedere splitboard binding is te combineren met deze inserts.

 • Karakoram Ultra Clip
  Karakoram’s splitboard clip's zijn super sterk en hebben een klein profiel, deze behoren tot de beste splitboard clips op de markt.


SKINS

 • Mix Mohair
  Mix Mohair vellen gebruiken een mix van mohair en nylon en combineren de voordelen van beide materialen. De mix van materialen zorgt voor de beste balans in klim- en glij-eigenschappen

 


Arbor Swoon Camber Splitboard 21/22 Sizechart
Size 148 152 156
Effective Edge (mm) 1108 1144 1180
Tip Width (mm) 275.2 278.7 282.2
Waist Width (mm) 236 238 240
Tail Width (mm) 275.2 278.7 282.2
Sidecut Radius (m) 8.3 ​/ 7.4 ​/ 8.3 8.5 ​/ 7.6 ​/ 8.5 8.7 ​/ 7.8 ​/ 8.7
Stance Setback (mm) 25.4 25.4 25.4
Rider Weight (lbs) 82-162 90-170 98-178
Width Regular Regular Regular
Search engine powered by ElasticSuite