Laden...

Arbor Swoon Camber 18/19

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-Mountain
Vorm Twin
Flex Medium
Type base Sintered

Snel overzicht

Een high-end allround board voor de dames met een twin shape en een medium flex. De Swoon is gemaakt voor de dames zonder grenzen en kan zowel op als off-piste gebruikt worden. Het board snijdt echt op ijzige pistes vooral met System Camber. Door de verstevigingen houdt dit board zich ook goed op hogere snelheden, perfect voor de dames met meer ervaring!

Details

PROFILE

  • The Camber System

Het Camber systeem zorgt ervoor dat dit board veel pop heeft en meer prestatiegericht wordt. De System haalt het beste uit zowel cambers en rockers doordat de profielen gemaakt worden met een parabolische ark, waardoor de profielen lager blijven. System Camber is zo ontworpen dat de staalkant zich niet zal ingraven in de sneeuw, voor fijne en precieze prestaties met bochten maken, spinnen en hard gaan.

  • Parabolic profiling

Het profiel loopt in parabolische curve waardoor de tip en de tail minder curve hebben dan het midden van het board. Hierdoor krijg je een beter uitgebalanceerd board. Met het rocker systeem krijg je hierdoor contactpunten die dichter bij de sneeuw staan. Dit zorgt voor betere grip en meer stabiliteit. Bij het camber systeem zorgt de parabool ervoor dat de contactpunten niet te agressief in de sneeuw steken.

  • Thunderhead Tip

Veelzijdigheid op de gehele berg en snelheid in de diepste poeder.

 

CORE

  • Single malt LT

Een volledig houten kern die is gemaakt van populier hout. Hierdoor heb je een board met een vertrouwd gevoel en blijft de spanning langer in het board zitten.

 

BASE

  • Sintered base

Een base die beter de wax absorbeert, hierdoor houdt die de wax langer vast en glijdt het board beter.

 

TOPSHEET

  • Hand Dyed Ash Power Ply

Bijna alle Arbor boards maken gebruik van een topsheet dat gemaakt is van natuurlijke producten. Deze constructie heet de Power Ply bij Arbor. Deze technologie zorgt ook voor de klassieke look van de Arbor board maar heeft ook een technische functie. De boards behouden langer hun spanning door deze techniek en verbeteren de kracht van dit board. Het natuurlijke houtgebruik in dit board wordt verandert in een composiet laag in een lang proces. Hierdoor zijn Arbor snowboards de meest arbeidsintensieve boards op de markt maar ook de meest milieuvriendelijke qua materialen. Waardoor je een mooi board krijgt dat ook veel pop heeft, levendig reageert en lang zijn spanning behoudt!

  • Mixed glassing

Een triax laag over een biax laag fiberglass wat het board zijn stijfheid geeft in zowel de lengte als in de torsie. Voor een licht board met een direct gevoel en veel controle.

 

SIDEWALL

  • 360 rails

Een staalkant zonder naad, hierdoor is de staalkant sterker en heb je een duurzamer snowboard.

  • Griptech

Het Grip Tech systeem is Arbor zijn antwoord op alle technieken om grip te creëren. Bij Grip Tech zijn er punten die uitsteken bij de toe en heelside waardoor je extra contactpunten met de sneeuw creëert. Het effect: een board dat zich vastgrijpt en extra grip heeft, ook op ijzige pistes! Naast dat Grip Tech veel grip creëert, zorgen de extra contactpunten voor een eerder draaipunt. Hierdoor wordt draaien op je board niet alleen gemakkelijker het gaat ook natuurlijker aanvoelen.

 

Arbor Swoon Camber 18/19 Sizechart
Size (cm) 143 147 151 155
Effective Edge (mm) 1062 1098 1134 1170
Tip Width (mm) 270.7 274.2 277.7 281.2
Waist Width (mm) 233.5 235.5 237.5 239.5
Tail Width (mm) 270.7 274.2 277.7 281.2
Sidecut Radius (m) 8.05/7.15/8.05 8.25/7.35/8.25 8.45/7.55/8.45 8.65/7.75/8.65
Stance Setback (mm) 0 0 0 0
Rider Weight (lbs) 70-150 78-158 86-166 94-174+
Width Regular Regular Regular Regular