Laden...

Arbor Cadence Rocker 18/19

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-Mountain, Freestyle
Vorm Twin
Flex Medium
Type base Extruded

Snel overzicht

De Cadence is het perfecte board voor de dames die graag progressie willen maken en het park in willen. het mooie aan dit board is dat het een vergevingsgezinde alleskunner is, met een knipoog naar het freestylen. Door de Rocker gaat de Cadence niet snel happen en kun je er dus lekker mee spelen. Terwijl de Grip Tech ervoor zorgt dat dit board op een ijzige piste zijn grip behoudt. Een mooi boardje voor dames die een board willen met een hoge fun factor voor alle condities!

Details

PROFILE

  • The Rocker System

Het Rocker systeem zorgt voor een surf gevoel met een natuurlijk drijfvermogen. De System haalt het beste uit zowel cambers en rockers doordat de profielen gemaakt worden met een parabolische ark, waardoor de profielen lager blijven. Bij de Rocker System zijn er extra uitstekende punten waardoor je extra contactpunten krijgt met de sneeuw. Waardoor je wel het draaigemak hebt van een standaard Rocker maar met extra grip en performance.

  • Parabolic profiling

Het profiel loopt in parabolische curve waardoor de tip en de tail minder curve hebben dan het midden van het board. Hierdoor krijg je een beter uitgebalanceerd board. Met het rocker systeem krijg je hierdoor contactpunten die dichter bij de sneeuw staan. Dit zorgt voor betere grip en meer stabiliteit. Bij het camber systeem zorgt de parabool ervoor dat de contactpunten niet te agressief in de sneeuw steken.

  • Panhead Tip

De klassieke vorm voor volledige performance.

 

CORE

  • Single malt LT

Een volledig houten kern die is gemaakt van populier hout. Hierdoor heb je een board met een vertrouwd gevoel en blijft de spanning langer in het board zitten.

 

BASE

  • Extruded base

Een extruded base is lichter en sterker in gebruik waardoor groeven minder snel voorkomen.

 

TOPSHEET

  • Hand Dyed Ash Power Ply

Bijna alle Arbor boards maken gebruik van een topsheet dat gemaakt is van natuurlijke producten. Deze constructie heet de Power Ply bij Arbor. Deze technologie zorgt ook voor de klassieke look van de Arbor board maar heeft ook een technische functie. De boards behouden langer hun spanning door deze techniek en verbeteren de kracht van dit board. Het natuurlijke houtgebruik in dit board wordt verandert in een composiet laag in een lang proces. Hierdoor zijn Arbor snowboards de meest arbeidsintensieve boards op de markt maar ook de meest milieuvriendelijke qua materialen. Waardoor je een mooi board krijgt dat ook veel pop heeft, levendig reageert en lang zijn spanning behoudt!

  • Biax glassing

Een biax fiberglass laag voor torsie stijfheid, een must voor de park boards!

 

SIDEWALL

  • 360 rails

Een staalkant zonder naad, hierdoor is de staalkant sterker en heb je een duurzamer snowboard.

  • Griptech

Het Grip Tech systeem is Arbor zijn antwoord op alle technieken om grip te creëren. Bij Grip Tech zijn er punten die uitsteken bij de toe en heelside waardoor je extra contactpunten met de sneeuw creëert. Het effect: een board dat zich vastgrijpt en extra grip heeft, ook op ijzige pistes! Naast dat Grip Tech veel grip creëert, zorgen de extra contactpunten voor een eerder draaipunt. Hierdoor wordt draaien op je board niet alleen gemakkelijker het gaat ook natuurlijker aanvoelen.

 

Arbor Cadence Rocker 18/19 Sizechart
Size 139 143 147 151 155
Effective Edge (mm) 1062 1098 1134 1170 1206
Tip Width (mm) 26.9 27.25 27.6 27.95 28.3
Waist Width (mm) 23.15 23.35 23.55 23.75 23.95
Tail Width (mm) 26.9 27.25 27.6 27.95 28.3
Sidecut Radius (m) 8 / 7.7 / 8 8.2 / 7.3 / 8.2 8.4 / 7.5 / 8.4 8.6 / 7.7 / 8.6 8.8 / 7.9 / 8.8
Stance Setback (in) 0 0 0 0 0
Rider Weight (lbs) 60 - 140 68 - 148 76 - 164 84 - 164 92 - 172+
Width Regular Regular Regular Regular Regular