Laden...

Fjällräven Abisko Shape 3 B-grade

25%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 709,00 Normale prijs € 949,95
25%
Inclusief BTW

Snel overzicht

De Fjällräven Abisko Shape 3 B-Assortment is een lichtgewicht en sterke tunneltent met een ruime vestibule. De tent is gemakkelijk op te zetten en heeft slimme functies, zoals een buitentent die aan beide uiteinden kan worden opgerold. De tent wordt tegen een gereduceerde prijs verkocht als B-Grade omdat tijdens het verven van de stof een streepeffect is ontstaan dat zichtbaar is wanneer de tent wordt opgezet.

Houd er rekening mee dat elke tent er anders uitziet; de bijgevoegde foto's dienen alleen om een indruk te geven.

Details

De Abisko Shape 3 B-Assortiment is een lichtgewicht en sterke tunneltent voor vier seizoenen met een gewichtbesparend low profile-ontwerp en opmerkelijk veel ruimte in de vestibule. Het is een veelzijdige tent met superieure ventilatie, inclusief een nieuwe slimme feature waarmee je de buitentent aan beide uiteinden kunt oprollen. Dit zorgt voor een fantastische luchtstroom en is net zo praktisch in onvoorspelbaar Scandinavisch weer als in warmere klimaten. De Abisko Shape is een perfecte lichtgewicht metgezel tijdens trektochten, het hele jaar door, in alle omstandigheden behalve de meest extreme.

De buitentent en binnentent zijn met elkaar verbonden zodat de binnentent droog blijft tijdens het opzetten. De stoksleuven zitten aan de buitenkant en zijn kleurgecodeerd voor meer eenvoud. Ze zijn breed genoeg voor dubbele stokken (een accessoire) in blootgestelde omstandigheden. De openingen in de buitentent kunnen worden geopend of volledig worden afgesloten met buitententstof. In warme omstandigheden kunnen de deuren worden opgerold en halfopen worden vastgezet, de rits heeft een automatische vergrendeling zodat de wind hem niet omhoog kan doen "kruipen", voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent komt. De deur van de binnentent is voorzien van fijn gaas en kan volledig worden afgesloten met een stoffen deur. De vestibule biedt voldoende ruimte voor uitrusting, koken of een trouwe viervoeter. De ingang is vanaf de zijkant, waardoor de ruimte goed benut kan worden. De binnentent is ook ruim met een waslijn en gaaszakken die handig zijn als je je spullen bij de hand wilt houden.

B-assortiment

De tent wordt tegen een gereduceerde prijs verkocht als B-Grade omdat de stof is aangetast tijdens het verven, waardoor er een streepeffect is ontstaan dat zichtbaar is wanneer de tent wordt opgezet.
De tenten zijn uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat de coatingkwaliteit van de stof niet is aangetast door de strepen:
- Laboratoriumtests met SGS: de resultaten toonden geen zwakte
- 6 weken testen in het veld: de resultaten toonden geen zwakte in sterkte of kwaliteit. In deze 6 weken durende praktijktest zijn er geen lekkages geweest van de gestreepte stof of rare spanningen of loslatingen bij de striping.

Hoewel de tent er misschien anders uitziet, is hij nog steeds gemaakt voor levenslang gebruik en geldt de standaardgarantie van Fjällräven.

Features

  • Materiaal binnentent: 15D Ripstop DWR 100% polyamide
  • Buitenmateriaal: 100% polyamide
  • Materiaal vloer: 40D PU 6000mm 100% polyamide
  • Materiaal stokken: DAC Featherlite NSL
  • Type tent: Tunneltent
  • Klamboe: 20D No-see-um gaas 100% Polyester
  • Haringen: DAC V-Pegs Small

 

 
Fjallraven Abisko Shape 3 Specificaties
Capaciteit 3 personen
Afmetingen 220x180x110cm
Minimaal gewicht 2.160 kg
Maximaal gewicht 2.560kg
Verpakte afmeting 41x16cm
Seizoen 4
Bouw Tunnel