Laden...

THE Revolt 23/24

35%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 311,97 Normale prijs € 479,95
35%
Inclusief BTW
Product Passport
Profiel Camber
Stijl All-Mountain, Freestyle
Vorm Twin
Flex Medium
Snowboard Type Kernen Paulownia, Bamboe, Beuk
Snowboard Toevoegingen Kern Carbon, Kevlar, Basalt
Type base Sintered +
Snowboard Binding Montage 2 x 4
Snowboard Vezels Kern Biax / Triax
Snowboard Sidewall ABS

Snel overzicht

Doe wat je wilt, het is jouw rit! THE Revolt is voor degenen die out-of-the-box denken en gaan. Dit all-mountain board heeft een vleugje freestyle, wat betekent dat het iets breder, korter, minder stijf en stabieler is. THE Revolt is heel gemakkelijk te controleren, waardoor je makkelijker bochten kunt maken en omdat hij vrij vergevingsgezind is, perfect om trucs te doen. THE Revolt is geweldig voor iedereen die alles wil doen op de berg, inclusief freestyle.

Details

PROFILE

 • Camber
  THE Camber shape is vlak tussen de bindingen met camber die begint onder de bindingen voor stabiliteit, speelsheid en veel pop. De nose en tail hebben een early rise voor vergevingsgezindheid en gemakkelijke bochten en tricks. De shape geeft het board een grote allround veelzijdigheid voor het leuke bochtenwerk en freestyle moves.

 

 • THE Edge Lift Technolgy
  De boards zijn 3D geperst met een subtiele lift (max. 1,5 mm) van de base en de edges bij de hoeken. Hierdoor komen de contactpunten net boven de sneeuw uit. Met deze technologie heb je minder kans om randen te pakken tijdens het rijden. Dit maakt het makkelijker om bochten te maken met een vloeiender begin en einde van de bocht. Je rijdt soepeler, het is leuker om nieuwe trucs te leren, en het zorgt voor extra float in de poeder.

 


CORE

 • THE Bamboost Lite Core
  De Bamboost Lite Core bestaat uit een mix van verschillende zones gemaakt van FSC bamboe, beuk en paulownia. Beuken is een hardhout dat stijfheid geeft aan boards. Bamboe is licht van gewicht en heeft een grote treksterkte wat zorgt voor flexibiliteit en pop. De kwaliteiten van paulownia liggen precies tussen beuken en bamboe in. Het is zeer licht, maar bijna net zo sterk als hardhout.

 


REINFORCEMENTS

 • THE Triax Fiberglass
  Een lichtgewicht twee- en drielaags glasvezel wrap die zorgt voor stevigheid. Glasvezel is een duurzaam materiaal dat de levensduur van het board verlengt. Triax Fiberglass heeft 3 lagen, de belangrijkste is in de lengte geweven (0º) en de 2 extra lagen zijn onder een hoek van 30º geweven. Dit maakt het board energieker en zorgt voor een maximale krachtoverbrenging naar de kanten. Deze lay-up geeft meer vertrouwen en controle bij hogere snelheden, maar gaat ten koste van het bochtengemak bij lagere snelheden.

 

 • THE Titanal VOLT Plates
  Titanal is een technisch materiaal dat energie opslaat. Een metaallegering die zorgt voor soepelheid, grote demping en stabiliteit van het board. Als je lange dagen op de berg doorbrengt, buigt en draait je board. Titanal heeft isotrope eigenschappen, dus het behoudt zijn sterkte, zelfs als het in een andere richting wordt gebogen. De bewegingen van je board creëren energie die wordt opgeslagen in de Titanal Volt Plates. Hierdoor wordt er een energiearchief gecreëerd dat langzaam vrijkomt. Dit resulteert in een natuurlijk gevoel van stabiliteit en soepelheid.

 

 • Carbon-Kevlar-Basalt Stringers
  De Carbon-Kevlar-Basalt stringers zijn gemaakt van drie soorten geweldigheid. Carbon voegt stijfheid en meer rebound toe, terwijl Kevlar zorgt voor duurzaamheid en demping bij hoge snelheid. Basalt, een vulkanisch gesteente, zorgt voor stevigheid. Basalt is ook milieuvriendelijk en duurzaam, en hadden we al gezegd dat het van vulkanen wordt gemaakt?

 

 • THE Biax Fiberglass
  Een lichtgewicht twee- en drielaags glasvezel wrap die zorgt voor stevigheid. Glasvezel is een duurzaam materiaal dat de levensduur van het board verlengt. Biax glasvezel is in de lengte (0º) en in een hoek van 90º met het board geweven, wat zorgt voor stijfheid in de lengte en vergevingsgezindheid in de torsie, voor een stabiel en soepel gevoel en gemakkelijk draaien.

 


BASE

 • THE Graphite Carbon Sintered Base - Recycled
  De Graphite Carbon Sintered Base-laag is gemaakt van geplette polyethyleenpellets, stukjes carbon en graphite. Door ze onder hoge druk te pletten, in plaats van te smelten, ontstaan kleine openingen of poriën. Het eindproduct is een supersterke, lichte en poreuze basis. De poreusheid houdt de wax beter en langer vast. Toevoegingen van carbon en graphite bevorderen het glijvermogen van deze base.

 


SIDEWALL & EDGES

 • THE ABS Sidewalls - Recycled
  Niemand houdt van plastic, maar het is de meest duurzame optie die geweldige randcontrole kwaliteiten biedt en ook super duurzaam is tegen stoten. THE Boards Company maakt de duurzame keuze door alleen met gerecycled ABS te werken.

 

 • THE Multi-Grip Technology
  Multi-Grip technologie betekent extra contact punten op de heel- en toe side voor extra grip in ijzige condities. Zie het als sneeuwkettingen op je autobanden. Maar de Multi-grip technologie is uiterst subtiel met net geen 1 mm oneffenheden op de randen onder je bindingen. Het is bijna onzichtbaar voor het blote oog en onmerkbaar in zachtere sneeuw, maar het resulteert in soepele ritten met extra grip in hardere sneeuw.

 


OTHERS

 • THE Pow Savers
  Pow Savers zijn extra inserts gemaakt om je bindingen naar achter te zetten en je board te transformeren in een poeder board. Wanneer je gebruik maakt van de Pow Savers, word de nose van je board langer en de tail korter. Hierdoor is het makkelijker om je neus omhoog te houden in de poeder en krijg je minder last van je achterbeen.

 


SIZECHART

THE Revolt 23/24Sizechart
Size (cm) 151 154 157
Effective Edge (mm) 1150 1170 1190
Tip Width (mm) 292 300 308
Waist Width (mm) 251 258 265
Tail Width (mm) 292 300 308
Sidecut Radius (m) 7 7.1 7.3
Stance Setback (in) 0 0 0
Width Regular Regular Regular
Recommended weight (kg) 54 – 77 59 – 86 64 – 95 +
Shoesize min/max MONDO 22,5 – 28 24 – 29,5 25,5 – 31