Laden...

THE Delta 23/24

Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 399,95
Inclusief BTW
Product Passport
Profiel Directional Rocker-Camber-Rocker
Stijl Allmountain Powder, Fun-carve
Vorm Directional
Flex Medium

Snel overzicht

De rallyrijder in de collectie! THE Delta, genoemd naar de legendarische Lancia Delta rallyauto, maakt je tot koning of koningin van de berg. Hij is iets breder, waardoor het een stabiel board is dat gemakkelijk draait. Dankzij zijn float is deze head-turner geschikt voor slush en powder, maar eigenlijk is THE Delta een snowboard dat elke ondergrond aankan. 

Details

PROFILE

 • Pow Cam
  Pow Cam betekent camber tussen de bindingen voor stabiliteit en pop, een langere rocker in de nose voor float en gemakkelijke turn initiatie, en een kortere rocker in de tail voor energieke turn release. Dit profiel geeft het board zijn all mountain veelzijdigheid, en blinkt uit op steile en snelle groomers en avontuurlijke poederlijnen.

 

 • THE Edge Lift Technolgy
  De boards zijn 3D geperst met een subtiele lift (max. 1,5 mm) van de base en de edges bij de hoeken. Hierdoor komen de contactpunten net boven de sneeuw uit. Met deze technologie heb je minder kans om randen te pakken tijdens het rijden. Dit maakt het makkelijker om bochten te maken met een vloeiender begin en einde van de bocht. Je rijdt soepeler, het is leuker om nieuwe trucs te leren, en het zorgt voor extra float in de poeder.

 


CORE

 • THE Goodwood Lite Core
  De Goodwood Lite Core bestaat uit vier verschillende FSC-gecertificeerde houtsoorten: Beuk, Paulownia, Populier en Spar. Beuken is een hardhoutsoort die stijfheid biedt. Paulownia is zeer licht, maar bijna net zo sterk als hardhout. Populier hout is een zeer gewild materiaal voor snowboards. Het is halfhard, sterk en flexibel. Spar groeit relatief snel, waardoor het ook vanuit milieuoogpunt een betere keuze is. Goodwood Lite Core's mix van houtsoorten zorgt voor stabiliteit van de boards en een perfecte balans tussen stijfheid en flexibiliteit.

 


REINFORCEMENTS

 • THE Triax Fiberglass
  Een lichtgewicht twee- en drielaags glasvezel wrap die zorgt voor stevigheid. Glasvezel is een duurzaam materiaal dat de levensduur van het board verlengt. Triax Fiberglass heeft 3 lagen, de belangrijkste is in de lengte geweven (0º) en de 2 extra lagen zijn onder een hoek van 30º geweven. Dit maakt het board energieker en zorgt voor een maximale krachtoverbrenging naar de kanten. Deze lay-up geeft meer vertrouwen en controle bij hogere snelheden, maar gaat ten koste van het bochtengemak bij lagere snelheden.

 

 • Carbon-Kevlar-Basalt Stringers
  De Carbon-Kevlar-Basalt stringers zijn gemaakt van drie soorten geweldigheid. Carbon voegt stijfheid en meer rebound toe, terwijl Kevlar zorgt voor duurzaamheid en demping bij hoge snelheid. Basalt, een vulkanisch gesteente, zorgt voor stevigheid. Basalt is ook milieuvriendelijk en duurzaam, en hadden we al gezegd dat het van vulkanen wordt gemaakt?

 

 • THE Biax Fiberglass
  Een lichtgewicht twee- en drielaags glasvezel wrap die zorgt voor stevigheid. Glasvezel is een duurzaam materiaal dat de levensduur van het board verlengt. Biax glasvezel is in de lengte (0º) en in een hoek van 90º met het board geweven, wat zorgt voor stijfheid in de lengte en vergevingsgezindheid in de torsie, voor een stabiel en soepel gevoel en gemakkelijk draaien.

 


BASE

 • THE Graphite Carbon Sintered Base - Recycled
  De Graphite Carbon Sintered Base-laag is gemaakt van geplette polyethyleenpellets, stukjes carbon en graphite. Door ze onder hoge druk te pletten, in plaats van te smelten, ontstaan kleine openingen of poriën. Het eindproduct is een supersterke, lichte en poreuze basis. De poreusheid houdt de wax beter en langer vast. Toevoegingen van carbon en graphite bevorderen het glijvermogen van deze base.

 


SIDEWALL & EDGES

 • THE ABS Sidewalls - Recycled
  Niemand houdt van plastic, maar het is de meest duurzame optie die geweldige randcontrole kwaliteiten biedt en ook super duurzaam is tegen stoten. THE Boards Company maakt de duurzame keuze door alleen met gerecycled ABS te werken.

 

 • THE Multi-Grip Technology
  Multi-Grip technologie betekent extra contact punten op de heel- en toe side voor extra grip in ijzige condities. Zie het als sneeuwkettingen op je autobanden. Maar de Multi-grip technologie is uiterst subtiel met net geen 1 mm oneffenheden op de randen onder je bindingen. Het is bijna onzichtbaar voor het blote oog en onmerkbaar in zachtere sneeuw, maar het resulteert in soepele ritten met extra grip in hardere sneeuw.

 


OTHERS

 • THE Pow Savers
  Pow Savers zijn extra inserts gemaakt om je bindingen naar achter te zetten en je board te transformeren in een poeder board. Wanneer je gebruik maakt van de Pow Savers, word de nose van je board langer en de tail korter. Hierdoor is het makkelijker om je neus omhoog te houden in de poeder en krijg je minder last van je achterbeen.

 


SIZECHART

THE Delta 22/23 Sizechart
Size (cm) 150 155
Effective Edge (mm) 1140 1180
Tip Width (mm) 312 322
Waist Width (mm) 263 270
Tail Width (mm) 295 305
Sidecut Radius (m) 7.2 7.4
Stance Setback (in) 25 25
Width Regular Regular
Recommended weight (kg) 59 – 88 68 – 98 +
Shoesize min/max MONDO 24,5 – 31 25,5 – 31,5