Laden...

Never Summer Harpoon 22/23

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Directional Camber-Rocker-Camber
Stijl Freeride, Powder, Fun-carve
Vorm Directional
Flex Medium
Snowboard Type Kernen Populier, Beuk
Snowboard Toevoegingen Kern Carbon
Type base Sintered
Snowboard Binding Montage 2 x 4

Snel overzicht

De Never Summer Harpoon is een zeer uitgebalanceerd freeride board. Maar vergis je niet. Hij ziet eruit als een freeride board, maar presteert op elk terrein. Verbazingwekkend wendbaar en meer dan genoeg stabiliteit. Voel je vrij om het board 3 tot 6 cm kleiner te rijden... of rijd hem gewoon in je normale maat. Zoals alle NS boards heeft ook dit board een geweldige demping. Deze is voor de freeriders die wat souplesse aan hun rijstijl willen toevoegen en freeriden naar het resort brengen. De base kleuren kunnen variëren.

Details

PROFILE

 • Fusion Rocker Camber
  Een combinatie van de naar achteren geplaatste aggresieve Never Summer Ripsaw Rocker Camber in de tail en de comfortabele Never Summer Original Rocker Camber in de tip. Dit zorgt voor gebalanceerd en veelzijdig profiel, waarbij wendbaarheid en stabiliteit centraal staan.

 • Transition Area
  Een klein en plat gedeelte in het profiel van het snowboard voor meer drijfvermogen en bochten initiatie.

 • Early Rise Nose

 


CORE

 • NS Superlight Wood Core
  Een populierenhouten kern met duurzaam beukenhout om de lichtste kern van Never Summer te maken. De kern wordt geschuurd in de Never Summer werkplaats om zo tot de millimeter nauwkeurig te kunnen werken. Hierdoor krijgen de boards de perfecte flex op de juiste plaats.

 • Carbon Max Laminate Technology
  Meer carbon zorgt voor meer stijfheid en betere respons. De Carbon Max techniek is een carbon laminaat dat van tip tot tail door het board loopt.

 • RDS 2 Damping System
  Bij dit systeem wordt extra gewicht bespaard door 3 dunnere dempingslagen te lamineren. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van stabiliteit en absorbtie. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen freeride stabiliteit en freestyle levendigheid.

 • Elastomeric Underfoot Stabilizers
  Onder de bindingen worden de vibraties opgevangen die ervoor zorgen dat je landingen zachter worden, je harder kan gaan en je voeten minder snel moe worden.

 • Harmonic Tip/Tail Damper Protection
  De tip en tail dempers halen een groot deel van de vibratie uit je board waardoor je stabiliteit verbeterd op hoge snelheden. Dit werkt in variërende omstandigheden en haal je bij landingen niet de pop en levendigheid uit je camber.


TOPSHEET

 • Premium Co-extruded Polymer Topsheets
  De premium topsheets zijn duurzaam, lichtgewicht en zijn goed bestendig tegen krassen en chips. Ze zijn gemaakt van co-extruded polymer thermoplastic.

 • STS Pre-tensioned Fiberglass
  STS fiberglass is voor gehard en bespannen laminaat dat beter blijft hechten in de kern van het board. Hieraan hebben de Never Summer boards hun bekende kracht en prestaties aan te danken.

 • Bi-Lite Fiberglass
  Bi-Lite fiberglass maakt gebruik van veel van de goede eigenschappen van het STS fiberglass alleen is dit nog lichter in gewicht. Dit maakt het perfect voor zowel freestyle als freeride, zonder dat je inleverd op duurzaamheid.


BASE

 • Durasurf Sintered 5501 Base
  Een snelle base van Never Summer die ontworpen is samen met Crown Plastics. Naast een duurzame sintered base is er ook grafiet in verwerkt voor de snelste base die Never Summer kan maken.

 • Base color
  Never summer werkt met Flip-flop bases. Dit houdt in dat er in 2 kleuren hetzelfde patroon wordt gesneden en de stans word gewisseld. Hierdoor kunnen wij je geen garantie geven welke base kleur je ontvangt.

 


SIDEWALL & EDGES

 • Vario Power Grip Sidecut
  Vario Power Grip Sidecut maakt gebruikt van meerdere radia waardoor je extra kantengrip krijgt. Het platte deel in het rocker gedeelte wordt één groot contactpunt wanneer je dit flext en zonder druk zal het board rechtdoor rijden. De uiteindes van het board hebben een kortere radius waardoor je sneller bochten initieert.

 • Sintered P-tex Inner and Outer Sidewall
  Geen ABS sidewaal maar P-tex! Een P-tex sidewall is niet alleen steviger maar blijft ook sterk onder variërende temperaturen.


SIZECHART

Never Summer Harpoon 22/23 Sizechart
Size 148 152 156 159
Effective Edge (mm) 1090 1130 1160 1190
Tip Width (mm) 308 310 314 316
Waist Width (mm) 259 261 262 264
Tail Width (mm) 295 297 301 298
Sidecut Radius (m) 7.60 7.81 7.95 8.01
Width Regular Regular Regular Regular