Laden...

Jones Twin Sister B-grade 22-23

-15%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 469,00 Normale prijs € 549,95
Inclusief BTW
Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-mountain Park, Powder
Vorm Directional Twin
Flex Medium/Stijf

Snel overzicht

De Jones Twin Sister is een op de vrouw afgestemde versie van de heren Mountain Twin. Veelzijdiger vind je ze niet. Blunt nose, Traction Tech en 3D Contour Base zijn ingevoerd voor meer grip en float. Dit board is ontworpen om de hele berg te rijden alsof het je eigen speeltuin is zonder concessies te doen aan snelheid en stabiliteit. Het zou geen Jones zijn als deze all-mountain niet ook een freeride randje heeft. Daar zit dan ook vaak het verschil met zijn verwanten.

Details

Snowcountry Second Choice Snowboards

Wij verkopen tweede keus snowboards in 3 categorieën. Alle snowboards worden verkocht met hun reguliere productgarantie. Voor vragen over een specifiek tweedekansproduct kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 • B-Grade
  B-klasse snowboards kunnen cosmetische gebreken en kleine productieafwijkingen bevatten. Al deze gebreken zijn cosmetisch en de snowboards zijn technisch 100%.
 • C-Grade
  C-Grade snowboards hebben transportschade, krassen op base of topsheet, of andere kleine gebreken. Deze snowboards hebben misschien wat aandacht nodig maar hebben volledige garantie.
 • Demo
  Demo snowboards worden door ons team gebruikt voor testdoeleinden. Ze zijn in goede staat en goed onderhouden.


PROFILE

 • Camrock
  Een uniek rocker/camber flex patroon met symmetrisch tip en tail rocker en een lichte camber tussen de voeten. De camber zorgt voor power en pop. De rocker voor een speels board in de poeder en het park. Dit maakt het een allround board dat onder alle omstandigheden presteert.

 • 3D Contour Base 2.0
  Gemiddelde spoon zowel van 4mm in de neus als in de tail. De spoon start waar de rocker start. Dit zorgt voor een beter glijvermogen, vloeiende kantenwissel en float.

 • Blunt Nose
  Bredere afgetopte neus. Hierdoor ploeg je minder door de sneeuw en lijkt het alsof je een langere neus hebt. Daarnaast krijg je ook een lagere swing rate.

 • Progressive Sidecut
  Door de sidecut radius naar de contactpunten toe te vergroten, krijgt het board een vloeiende in- en uitstuurfase tijdens je bochten.


CORE

 • FSC Control Core
  Tweevoudige kern met 2:1 Paulownia en Populier. Houdt de kern licht en dempt trillingen.


REINFORCEMENTS

 • Biax Fiberglass
  2-dimensionale fiberglass laag hierdoor minder stijf, wat zorgt voor een comfortabel en speels karakter.


BASE

 • Sintered 8000 Base
  Supersterke, duurzame en snelle base welke door de combinatie van Polyethyleen en Carbon UHMW-PE relatief eenvoudig te repareren is. Net iets minder wax-opname vergeleken met de 9900 versie.

 • Wend Natural Wax
  Alle Jones boards komen standaard uit de fabriek met een degelijke fabriekswax bestaande uit WEND natural wax.


TOPSHEET

 • Eco-Plastic Topsheet
  Gemaakt van Castor bonen. Ook wel wonderbonen genoemd. Dit Eco-vriendelijke materiaal is ultralicht, krasvaster en water- en sneeuwafstotend. 


SIDEWALL & EDGES

 • Oversized Recycled Edges
  Alle Jones boards zijn gemaakt met gerecycled staalkanten. Om niet alleen het board maar ook de productie duurzamer te maken.

 • Recycled ABS
  Jones recycled zo veel mogelijk van de base materialen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De base van het board hierboven kan dus 'geïnverteerd' (omgedraaid) zijn. Door de kleuren van de base steeds om te draaien wordt er zo min mogelijk base materiaal verspild. We kunnen je dus geen base variant beloven aangezien wij ze ook verschillend aangeleverd krijgen.

 • Traction Tech
  Traction Tech is het Jones equivalent van het beter bekende Magne-Traction. Traction-Tech is een lichte golving in de staalkant. Dit geeft meer grip, doordat deze dieper en scherper in sneeuw of ijs snijd. Traction-Tech komt bij Jones in 3 varianten: 1.0, 2.0, 3.0. Het getal staat hierbij bij het aantal golvingen per staalkant. Meer golvingen betekend meer grip, maar ook een agressiever karakter van het board.

 • Factory Tuned
  De staalkanten zijn op de tip en tail ge-detuned, zodat het catchy gevoel er af gaat. Klaar voor gebruik.


OTHERS

 • Freeride/Freestyle Pack
  Hierdoor krijg je de keuze je bindingen standje Freeride of Freestyle te zetten. Setback of juist meer gecentreerd.

 • Forever Flex
  Forever Flex is een nieuw fabricageproces dat helpt om de flex en rocker van een board gedurende de hele levensduur te stabiliseren.

 • Super Sap Bio Resin
  Recyclebare epoxy in plaats van epoxy op basis van petroleum. De basis componenten van Super Sap Bio-hars zijn bijproducten of restproducten van andere groene productieprocessen. De productie van deze epoxy kost 33% minder uitstoot dan reguliere epoxy.


SIZECHART

Jones Twin Sister 22/23 Sizechart
Size (cm) 140 143 146 149 152 155
Effective Edge (mm) 1072 1098 1124 1150 1176 1202
Tip Width (mm) 276 279 282 285 288 290
Waist Width (mm) 238 240 242 244 246 248
Tail Width (mm) 276 279 282 285 288 290
Sidecut Radius (m) 6.6 6.8 7.2 7.2 7.4 7.6
Stance Setback (mm) 0 0 0 0 0 0
Width Regular Regular Regular Regular Regular Regular