Laden...

Cardiff Goat 22/23

20%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 679,96 Normale prijs € 849,95
20%
Inclusief BTW
Product Passport
Profiel Directional Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-mountain Freeride, Freeride, Powder
Vorm Directional
Flex Medium/Stijf

Snel overzicht

De Cardiff Goat voelt zich net als zijn onverschrokken naamgenoot, het beste thuis in het steilste en meest ruige terrein dat er bestaat. Deze charger geeft een hoop respons waarmee je snelle surfy bochten draait en ijzige traverses geen probleem zijn. De Enduro-constructie is een perfecte balans tussen prestaties, duurzaamheid, gewicht en demping. Verticaal gelamineerd carbon voor behoud van het camberprofiel. De solids zijn afgewerkt met een 7-laags lak op waterbasis voor prachtige graphics. Dit board brengt je waar geen ander board durft te gaan. Een Big-mountain board met freestyle roots, ontworpen om het meest ruige terrein te doorkruisen.

Details

PROFILE

 • HALFcamber
  De HALFcamber van Cardiff plaatst camber waar het absoluut noodzakelijk is en gaat geleidelijk over in rocker. Dit ligt tussen de 50%, bij de surf georïenteerde boards en 65% bij de meer responsieve boards. Het resultaat is maximaal glijvermogen, manoeuvreerbaarheid en kantencontrole op het terrein waar hij voor bedoeld is.

 • PIVOT 3.0
  Bij PIVOT 3.0 boards heeft de base drie contactpunten met de sneeuw. PIVOT 3.0 zijn drie punten van base contact. Dit is waar de camber overgaat in rocker en eentje, wanneer ballast, daar tussen in. Dit creëert een draaipunt tussen de voeten en maakt boards met een langere effectieve kantenlengte meer wendbaar.

 • FLOATilla
  Veel drijfvermogen in een klein board: door meer oppervlakte onder de voet en een geleidelijke rocker in de tip en tail (HALFcamber), kan Cardiff een korter board met meer drijfvermogen maken. De boards zijn dan ook snel geschikt voor de grote voeten boarders.

 • RADIcAL SIDECUT
  Een mix van radiale en progressive sidecuts wordt gebruikt op alle CARDIFF boards om elk board een uniek karakter te geven.

 • BUTTERblunt nose & WINGtail
  Deze nose en tail zijn ontworpen om een gemakkelijke overgang van kant naar kant mogelijk te maken, maar een enorme float zonder de extra lengte en het gewicht van traditionele poedershapes. Dit creëert de perfecte neus en staart om te knallen en te vlinderen.


CORE

 • CARBONcore
  De CARDIFF CARBONcore maakt gebruik van een populier-en paulownia constructie met daar tussen verticaal geplaatsde carbon vezels. Dit simpele detail zorgt ervoor dat de houtkern jaren zijn vorm behoudt.


REINFORCEMENTS

 • TRIAXglass
  Twee lagen met triaxial fiberglass boven en onder de houtkern.

 • LAUNCHpads
  LAUNCHpads zijn geplaats onder de voet, waardoor de respons naar de staalkant wordt verbeterd.


BASE

 • RACEbase
  Zwarte, graphite sintered base voor maximaal glijvermogen en duurzaamheid.


TOPSHEET

 • SHOWtopper
  Voor zowel de Solid Enduro en Pro Carbon boards gebruikt CARDIFF een uniek proces om graphics te printen op de urethane topsheet. Door dit proces komt de constructie van het board mooi naar boven.


SIDEWALL & EDGES

 • SHRedges 2.0
  Geslepen 2,0 mm geharde Rockwell 48 staalkanten voor maximale duurzaamheid en nauwkeurige controle.

 • GROOMtune
  Alle solids van CARDIFF zijn geïnspireerd op de backcountry, maar afgestemd op het skigebied. Dit betekent dat alle solids klaar zijn voor geprepareerde sneeuw.

 • UNIwall
  De UNIwall is een urethaan sidewall die samensmelt met de houtkern om zo te zorgen voor een duurzame en dempend gevoel in je ritten.

 • BORDERpatrol
  Alle CARDIFF-boards hebben een kern die omwikkeld is met een gebogen laag populierenhout die vastzit aan de UNI- of SLIDEwall. Dit versterkt de rand terwijl de kern wordt beschermd.


OTHERS

 • NOVERhang
  CARDIFF maakt high-performance boards met een bredere waist width waardoor toe-en heeldrag een probleem van vroeger is.


SIZECHART

Cardiff Goat 22/23 Sizechart
Size (cm) 150 154 156 158 162 166
Effective Edge (mm) 1150 1170 1190 1220 1260
Tip Width (mm) 286.3 291.5 296.3 300.6 306
Waist Width (mm) 254 258 262 265 270
Tail Width (mm) 276.4 280.9 285.6 289.9 295
Sidecut Radius (m) 10.6 10.8 10.5 11 11.5
Stance Setback (mm) 15 15 17 17 17
Width Regular Mid-Wide Mid-Wide Mid-Wide Wide